Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Stroganov

Autor: prosinec 08 , 18.3.2009
recept je určen pro 4 osob(y)
doba přípravy je cca 45 minut
Ingredience:
2 cibule, 40g másla, 30g polohrubé mouky, 1/4 l masového vývaru, lžička hořčice, sůl, lžíce citronové šťávy, 1/4 l kysané smetany, lžíce kečupu, 100g sterilovaných žampionů, 2 kyselé okurky, 1 rajče, 500 g svíčkové, pepř, 1 lžíce sojové omáčky

Příprava:
Hrubě nakrájenou cibuli osmažíme na másle dozlatova, zaprášíme moukou a zalijeme vývarem. Přidáme hořčici, citronovou šťávu a sůl. Vaříme, přidáme smetanu, kečup a nakrájené žampiony. Nakonec přidáme pokrájené okurky a rajče. Maso nakrájíme na drobné nudličky a zprudka opečeme na másle, vložíme ho do omáčky, přidáme šampaňské, sojovou omáčku a krátce podusíme. Doporučená příloha: Hotové podáváme se smaženými brambůrkami nebo rýží.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 639 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.