Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Svíčková

Autor: prosinec 08 , 18.3.2009
Ingredience:
1 svíčkovou (může být i špalíček libového hovězího masa), 1000 g mletého masa, sůl, kmín, 2 vejce.
Příprava:
Mleté maso nejprve osolíme, opepříme, přidáme 2 vejce a rozdělíme na díly. Jeden díl rozetřeme na mikroténový sáček a hustě jej pokmínujeme. Na tuto směs položíme osolenou a pokmínovanou svíčkovou, kterou zakryjeme druhou polovinou masa a opět pokmínujeme. Vytvoříme roládu, jejíž střed tvoří svíčková. Roládu pečeme v troubě. Jako příloha se nejlépe hodí brambory, doporučujeme podávat s kompotem nebo salátem. Roláda je velmi dobrá i za studena.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 445 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.