Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehled 7.12.2007

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 9.12.2007

Petra s Kačkou už nekrvácí - poctivě leží. Mmch měla poslední dobou i problémy s vysokým tlakem, tak jí pravidelně přeměřují a tlak má OK (na to jaké má nervy úplně super). Prý jen leží a kouká do stropu, takže spolubydlící ani nic moc:-((( nebo Péťa nemá náladu - ony jsou přeci jen už ve 3. trimestru. Zítra jí budou brát krev a v pondělí jde na ... nevím jak se jmenuje to pití sladkého humusu ???glukózový test???


Daník78 omlouvám se, moc tady nejsem, pořád špiním a mám nervy v prd... Jsou to teda jenom hnědé hleny (omlouvám se za natura popis), ale stejně:-(. Takže jenom ležím a ani nedutám, chjo:-(


Léňa patlám s es fotokalendářeme, už s epřenášejí na net, tak snad to už je dobré. Ráno jsem se kvůli nim rafla s manželem, tak doufám, že budou aspoň stát za to! Nakonec je dělám u Happyfoto, tož jsem zvědavá! taky děláme každoročně ve Fotostar, jenže letos mě naštavli, protože na prosinec dali na kalendáře 20% přirážku! Slevy dělali v září a to je mi na nic, když potřebuju i fotky z prosince, žejo?


Zerat taky finišuju na kalendářích pro babičky. My je dáváme každoročně dělat do www.fotostar.cz Zatím vždycky jsme byli s výsledkem nad míru spokojený a nepřijdou mi ani předražení.
Ještě potřebuji nějak vymyslet Péefka. Každoročně jsme dělali péefka s fotkou M. ale manža míní, že na tohle už je M. velká a bojí se, abysme tím nebyli trapní, tak nevím... Ještě to musím promyslet. Je fakt, že jsem nějaká líná v poslední době, takže bych možná klasickým pohledem byla nadšená i víc než tady něco kutit a tvořit :-)


Avi Holky, asi se s mnou nikdo nebude souhlasit, ale taky nesouhlasím s těhotenstvím ve vyšším věku, čímž teda myslím tak 35 a výš. Dřív mě ani nenapadlo o tom přemýšlet, věková hranice se stále posunuje a začíná to být zcela běžné mít dítě i po 40.ALE… v posledních týdnech jsem se doma setkala se situací, kdy jsem si řekla, že to bylo ode mě nezodpovědné mít v 36 dítě.Honza (můj partner) má 39 a před 4 lety mu našli maligní znamínko takže skončil na onkologii. Tam se další metastázy či nádory neprokázaly, ale stejně od té doby chodí co ½ roku na onkologické kontroly.až teď na kontrole v listopadu mu dr. nahmatala nějakou zvětšenou lymfatickou žlázu a pro jistotu ho objednala na UTZ.Během těch 14 dnů, co jsme čekali na ten UTZ mě proběhlo hlavou plno věcí, především to, že oba jeho rodiče umřeli v nízkém věku na rakovinu (44 a 60 let) a co by se stalo, kdybych třeba pak onemocněla i já….Kdo by se o Verunku postaral?? Jedině Peťa, naši už na to nemají. A do cca 18. let Verunky zbývá skoro 16 let…. No nevím, UTZ nakonec dopadl dobře, ale stejně červíček hlodá. Asi už bych nikdy osud nepokoušela, kdybych měla aspoň 1 dítě.Tímto nechci nikoho urazit, jen jsem napsala,co se mi poslední dobou honí hlavou.


Leontýnka konečně jsme nejen přestěhovaní, ale máme i zapojený internet!!!


Ke spaní dětiček, naše dítě okamžitě adoptovalo svůj nový pokojík i novou postel (takovou tu střední z IKEA 160x70cm s hrazením), za což jsem vděčná, konečně máme ložnici pro sebe! Sice jsem ještě nerealizovala své vroucné přání z posledních dvou let - číst si v posteli (odpadám okolo půlnoci rovnou do bezvědomí), ale doufám, že nejpozději na Vánoce budde nějaká knížka a užiju si to:-)


Jituly Ahoj:-) konecne jsem trochu vic pri "vedomi" a mam nabitz telefon;-)tak jsem schopna podat dalsi zpravy. Stoupla jsem poradne z postele, osprchovala se a netrci z me zadny hadicky:-) a moc se tesim, ze konecne malou uvidim...Je v inkubatoru a musim za ni dosmatlat, coz do ted neslo. Byla jsem jako lazar.. Myslela jsem, ze cisar je vetsi sranda;-) Jinak jsme v poradku, jen nas asi hned tak nepusti...Ale to prezijem, jsou tady vsichni strasne moc mili a hodni:-) Dekuju vsem moc za gratulace a omlouvam se, ze nejsem schopna odpovidat jednotlive... Mam vas vsechny moc rada a jsem vdecna za vasi podporu!!! Moc si toho vazim. Jit
Feketka Ahojky, řekli mi, že levý vejcovod mám neprůchodný a že mi brali vzorek i z levého vaječníku, protože se jim nezdál. Prý by neměl být problém v otěhotnění, ale to že mám jeden vejcovod neprůchodný mě dost vzalo. Ach jo! Ještě prý neví jestli me pustí zítra nebo v neděli, prý až podle výsledku z toho vaječníku. Pa


Norreen Ale mám pro vás novinku - neflákám se a výsledek je tady, sice se zpožděním, ale je
www.tvorivy-raj.pasaz.cz, tímto všechny zvu k pokoukání a zdaleka tam není všechno co mám doma kolem v krabicích.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 238 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.