Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehled 8.1.2008

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 8.1.2008

Hanka s Bárou Tak Bára je taky nemocná :o( Večer a v noci ji vylítla teplota přes 38, moc jsme se nevyspaly, teď je chuděra jak mátoha. Půjdeme k dr.
A zrovna dneska mám odpoledne vyřizování, které nemůžu zrušit, takže jí budu muset nabalit a vzít s sebou, ach jo, někdy bych to hlídání uvítala.
A zítra se chystáme s kamarádkou do Prahy, bez dětí, hlídat bude tatínek, ale Bára ho nechce, když je nemocná.


Feketka Tento měsíc byl folikul na levé straně což je na h....!!!!, protože levý vejcovod mám nefunkční. Šance, že bych otěhotněla tento cyklus je velmi malá ale je. I tak mi dr. píchl Pregnyl a přikázal snažení ale moc nadějí mi nedával a ani nedoufám v to, že by to mohlo vyjít:o((
Doufám, že příští cyklus bude folík tam jak má být, tj. na pravé straně.


Zerat Holky zásadní dotaz mám k odsávačce mléka. Vím, že některé z vás s nimi máte bohaté zkušenosti, tak prosím o radu.
Nejvíc se mi líbí Avent Isis - ta manuální, ale třeba ve srovnání s manuální Medelou je o dost Avent dražší-přitom co jsem zatím slyšla od lidí, tak Medela je snad lepší a taky prý snad vyhrála mezi odsávačkami nějaký testy. Já vím, že u Aventu je ta dražší cena asi dána, že se prodává vždycky s nějakým dodatečným vybavením, ale přemýšlím, jestli to vybavení - ty uskladňovací kelímky, nebo sterilní pouzdra na dudlíky, či 2 lahvičky, když už jednu Avent doma mám, potřebuju.
Stejně tak se nedokážu rozhodnout, jestli vzít sterilizátor do mikrovlnné trouby od Aventu (na obrázku mi připadá větší) a nebo vzít levnější sterilizátor od Chicca. Pořád řeším, jestli mi do toho od Chicca vleze příp. odsávačka mléka od Aventu a nebo ta Medela.
Poradíte mi někdo? Předem díky!


Sms od Jituly malá má 2900g, je prý moc hodná a na Silvestra byla s pyšným tatínkem poprvé na vycházce:-) Byla se na ně podívat paní doktorka a jenom je chválila.
Jen Jíťa nestíhá připojit se z domu. Ale jak to vypadá, jsou OK:-)


Mmiky jsem zralá na panáka. od rána je to dnes na pytel... šla jsem spát ve 2 v noci, omylem vzbudila manžu (který už ovšem měl naspáno do zásoby) a on se chtěl ještě družit... takže v konečné fázi mám za sebou cca 4 hodiny spánku. ráno jsem zaspala, musel mě budit, byla jsem jak praštěná a jelikož mám jedno oko zaslzené, protože mám ekzém téměř až do vnitř a na to druhé jsem skrz spánek neviděla, tak jsem kápla Zuzce místo 8-10 kapek Fenistilu, stejné množství Vigantolu (tj. AD vitamín)... došlo mi to jaksi až po té, co to spolkla, takže jsem ihned volala k Dr. - ta volala na toxikologii atd... hrůza běs. bylo mi posléze sděleno, že do hodiny a půl musím do zuzky dostat 3 tablety živočišného uhlí(to radši nezkoumám, že na něm píšou, že do 3 let se vůbec nesmí...), abych zamezila tomu průšvihu, na který jsem jí zadělala... naštěstí jí ta mrkev s kouskama černého uhlí docela chutnala, takže i hodinu a půl po ranním koju to snědla, pak jsem jí ještě dala zapít, kvůli těm kouskům, které jsem nekvalitně rozmačkala...
teď mi sdělili, že za 2 dny musí chudinka na odběr krve na množství vápníku v krvi a čert ví jestli pak ještě na nějaký další kontrolní, to už radši nezkoumám...



Probírají se pekárny, odsávačky, sterilizátory, těhupodprdy…

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 203 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.