Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Sobota 9. a neděle 10. února 2008

Autor: Romana32 , 11.2.2008

Sobota 9. února 2008
Jity je OK, je 26.tt, pupíno má veliký a co to bude nevědí. Minulý týden byla posledy pracovat a další práci má naplánovanou až na srpen. Od prosince mají nové auto a už se někomu hodili airbagy. Beru je bezproblémová jen ingoruje nočník a záchod.
Danýsek od Léni od noci blindí, má teplotu 38,5 a návštěva narozenin je odvolaná.
Lucilka má hektické období. Holky přes Vánoce stonaly, koncem ledna měli odjet na měsíční rehabilitaci s Lauřinou nohou, ale v den odjezdu dostala Laura neštovice s komplikovaným průběhem, čekají až se osype Vanda a 28. února se pokusí na druhý pokus odjet. Nabízí ještě několik věcí na prodej po holkách a zkusí to dát do deníčku.


Neděle 10. února 2008
Danýsek
za včera snědl 3/4 rohlíku, pije hodně, ale lítá to z něj. V noci měl skoro 39 a teplota klesla až k ránu po Ibalginu.
Daník se hlásí do klubu marodů. Od soboty zvrací a neudrží v sobě vodu ani léky. Na pohotovost se nedovolala tak tam manžel jel s těhu průkazkou. Dostala Torecan, trochu zabral a dostala do sebe asi litr vody. Odpoledne se přidala teplota 38 tak si dělala zábaly.
Bulík radí Evi*: univarazlní pláštěnka od Emitexu stojí 150.-Kč. A bude prý předsedkyní klubu hysterických matek. Žloutenka u Cyrila jednoznačně ustupuje a bude z něj asi  Otesánek. Za týden přibral skoro 40 deka.
U Oskarky není nočník také v kurzu a doufá, že k tomu Venda dojde sama. Potřebuje poradit s autosedačkou. Vyhovovala by jí polohovací a pohodlná i na spaní. Líbila se jí na netu Römer Evola. Léňa jí dává několik odkazů na MMB. Nedávno kupovali novou Maxi Corsi Rodi XR.
Redí doporučuje na zvracení vychlazený čaj z ledničky.
Médinka od Evi* nikdy nechtěla UM a teď vypije stovku Sunaru ráno i večer.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 176 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.