Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehledy 3.3.2008

Autor: Hanka+Bára7/05 , 4.3.2008

PONDĚLÍ 3.3.2008
Mája32 končí s odsáváním mléka. Klee je už 10. měsíců. Gratuluju, že to tak dlouho vydržela!!!!
Bell má starosti, Karince se udělalo akné hlavně na obličeji, tak sbírá rady. Jedno doporučení od Zerat: http://www.lekarna.cz/a-derma-dermalibour-creme-50ml/
Romana shání Duphaston a vysvětlení nechává v deníčku.
Léňa s Danýskem Danýsek už přes týden spí sám v pokojíčku, bohužel to ale mělo za následek trochu víc vztekání přes den a hlavně se ode mě nechce odloučit... Odmítl v pátek jít na Berušky, ale hlavně nechce anitřeba do koutku v Ikee, kde bych seděla u stolu hned vedle. PŘEDTÍM S TÍM NIKDY NEMĚL PROBLÉM. MOŽNÁ JE TO JEN NÁHODA, ALE začalo to přesně ve chvíli, kdy se stěhoval od nás. Jenže dvě děti se nám do ložnice prostě nevedjdou. Tak doufám, že je to jen přechodná záležitost.
AneJaV poradně jsem dopadla dobře, dr. jen zkontrolovala polohu Štěpánka, prošmátla bříško zvenku, zkonstatovala, že děloha je krásně měkká, prostudovala zprávu z nemocnice, s tím, že jako druhorodička je to vše super no a rozhodla se vaginálně už nevyšetřovat, tak snad je vše OK. Kontrakce mám tak tři denně a nebolestivé což je prd, takže věřím, že je snad vše OK. Další kontrolu mám 11.3 v 8:00 už v porodnici v Krči tak teď jen vydržet.
Avi a VerunkaDnes jsme byli na zápise do školky, no ani nám přihlášku nedali, prý by to bylo zbytečné vyhazování peněz za doktora.Stejně by nám ji zamítli, nemá ještě 3 roky a starších adeptů je mraky, bohužel.. Takže uvidíme, jak to příští rok bude..... Janinamusim vam napsat, co dopoledne provedl Justus nez jsem si stacila udelat kafe: dolezl do Marcelova pokoje, vytahl kabel z keyboardu (hruhy konec byl v el.zasuvce) a v leze na zadech kabel cucal. dostal supu kdyz jsem se bezela kouknout proc tam rve (takze predtim ji dostal uz jiste taky) a kabel si cpal znovu do pusy .... asi si potreboval dobit baterky ... ach jo, dite jedno. vsechny zasuvky maji zabezpeceni, ale na takovoudle vec neprisel ani Marcel natoz pak ja, ze se Justus bude dobijet proudem!
zeratPřed chvílí jsem se vrátila s oběma holkama z ORL. Šárka dostala lokální ATB Garasone do nosu a Martinka dostala celková ATB, protože Garasone jí zabralo jen krátkodobě :-( + pro šárku nám byl doporučený sprej do nosu Physiomer a odsávačka hlenů na vysavač. - v tu jsem neměla důvěru, ale po jednom vyzkoušení lituju, že jsme ji nepořídili už dřív!+Martinku musíme na co nejdřív objednat do JH na vytržení nosní mandle- do vytržení mandle nesmí do MŠ a ona už by tam tááák chtěla :- Jo a jinak se tu hnusně pochlubím (stydící se smajlík). Už mám -10 kilo oproti váze před otěhotněním
Evi*Tak už jsem si myslela, že je to u nás OK, ale odpoledne trávíme kakáním. Miška má průjem, včera večer už to vypadalo Ok a ted znovu. Tak sháním rady, jestli jít do chemie nebo jak. Dietu držíme fakt docela přísnou už od soboty.... pomoc BulíkJeště chci poděkovat, že na mě všechny tak myslíte, jste hodné. Určitě to pomáhá, protože je to už lepší a mám takový pocit, že za to sobotní špinění mohl intimní večer s manžou (říkat tomu sex by bylo příliš silné slovo). Prostě se ty partie překrvily a bylo to. No, takže než se dám komplet do kupy, tak na mě asi manžel nemůže šahat ani třímetrovou tyčí, to má fakt radost po tom asexuálním těhotenství a devítitýdenním šestinedělí. Jinak se řeší koupání miminek, jak často se koupou a čím mažou, nebo spíš nemažou :o)) Co člověk to názor :o))

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 310 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.