Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehledy 5.3.2008

Autor: Hanka+Bára7/05 , 6.3.2008

STŘEDA 5.3.2008
Avi+Verunka U nás je veselo, včera začlo kapat topení, samozřejmě jsem si toho všimla, až byl koberec jak houba, takže za chvíli to přijde někdo řešit. Se synem jdu nechat udělat pas, v létě pojede do USA, pokud dostane vízum, tak asi bude potřebovat ten biometrický pas nebo už se vydává běžně všem?
Evi* V noci z pondělí na úterý nás oba s manžou přepadla střevní chřpka, asi jsme ji chytli od Médika. Nebudu tu popisova průběh naší vášnivé noci, kdy jeden objímal kýbl a druhý wc mísu, ale bylo to hrozný. Musela jsem odvolat mámu z chalupy, prostě jsem nebyla schopná se o Médika postarat, jakmile jsem vstala z postele.... Do toho se Míša mámě asi dvakrát tak strašně pos...,fakt jsem z toho docela vyřízená. Ne že by chodila nějak často, ale jde dvakrát denně a stojí to za to. Takže taková je situace od nás..., už nebudu říkat, že to bude zítra lepší...je to pořád horší..
EvaK holky, možná bych měla možnost objednat baby legs (ty návlkey), stály by tak 250 Kč
FeketkaV pondělí jsme byli v tom Podolí a mě bylo po těch odběrech tak blbě, že jsem celou cestu domů vlakem prozvracela. Ještě, že jsme jeli Pendolinem, nebo kdybych měla zvracet na těch smradlavých a špinavých záchodech v obyčejném rychlíku, tak bych asi umřela. Nemohla jsem se dívat ani z okna, připadala jsem si jako na kolotoči. Sice mě upozorňovali, že mi berou o něco víc krve než minule a že se mi možná bude točit hlava ale tohle !!!! Dr. v Podolí říkala, že pokud jsem nemohla rok otěhotnět mohla se imunita zhoršit ale taky nemusela, takže uvidím co výsledky. Pokud se zhoršila zvýší mi dávku Prednisonu i heparinu aby se to prý co nejdřív dalo do pořádku. Takže mě tím docela vystrašila a teď budu 4 týdny stresovat než mi přijdou výsledky.
sonikPosledni 2 mesice u nas byly desne hekticke, pred stehovani denni jezdeni na stavbu a popohaneni, nakonec se vse stihlo s lehkymi nedodelky, ktere ovsem sly prezit (kdo potrebuje umyvadlo v koupelne, kdyz funguje vana a drez, no ne?) a my od 9.2. bydlime ve svem novem krasnem bytecku. 16.2. jsem na tyden osamela, manzel musel sluzebne do Ciny, trochu jsem si to hazela mezi krabicemi, ale vratil se v poradku, tak jsem se zacala tesit na dlouho planovanou dovolenou v Egypte, na kterou jsme meli odletet dnes rano. Hlavne ze si ctu o odjezdu Oniky a kontrole pasu. Vcera vecer balim posledni veci, beru pasy a krve by se ve mne nedorezal, mam od 21.1. prosly pas!!! Ja, ktera ma vzdycky vsechny doklady v poradku!!! No, proste toho uz bylo moc, nejdriv 5 mesicu nevolnosti, pak nervy se stehovanim, uplne mi to vypadlo. Zkousela jsem jeste vecer znameho, ktery dela na meste, zna primo sefku pasoveho, jenze ta to nebrala, spala. Kdyby jsme se ji dovolali, jeste v noci byla ochotna tam se mnou zajet, ale takhle musela jet rodinka napred, v cestovce nastesti nasli mistecko v letadle na zitra, ja mam rychlopas, jedina zrada je, ze v Egypte chteji platnost pasu pul roku od odjezdu od nich a to mi presne o tyden nevyjde, tak se modlim, aby urednik v Hurgade nebyl prilis horlivy a proslo mi to.
Jinak se probírá téma bezplenkových dětí :
vychazi to z teorie, ze miminka odmalicka vydavaji signaly, ze se potrebuji vyprazdnit, domorode matky v Africe nepouzivaji pleny vubec, proste poznaji, kdy mimco potrebuje. U nas to samozrejme uplne bez plen nejde, jde o to dat mimco vycurat nebo vykakat mimo plenu, teda v idealnim pripade mimca se davaji jakoby na nocnicek nebo jakoukoli jinou nadobu tak, ze je drzis v klubicku oprena o svoje bricho, takze jsou jakoby svisle a jde jim to lip, tvrdi se, ze to i pomaha na prdiky, uvidime,zatim to jen studuju, bylo by to asi fajn, usetrit za pliny a ditko v suchem, ale jednoduche to urcite neni.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 199 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.