Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehledy 10.3. - 16.3. 2008

Autor: Amálie00 , 17.3.2008
14.3.2008

Všichni stále moc myslíme na Daníka aby měla porod Vítečka rychle za sebou. Ve 14:30 píše *Hanka*: volala Daníček - už to má za sebou. Rodila od 9h a po porodu byla na revizi, před 15min jí přivezli z revize. Přístup prý úžasný - je na dvoulůžáku, tam i rodila, nebsadili druhé lůžko, aby tam mohl spát i manžel. U porodu měla super PA.

Zítra prý jde domů. Myom se možná odstraňovat nebude, pauza 6 měsíců. Výsledky pitvy za 2 měsíce. Ráno jí ještě brali plodovku a nějaké tkáně, taky kvůli genetice. Víteček měl asi 400g.

Cítí velikou úlevu - srovnává se jí tlak i všechno.

Víc už si nepamatuju, prý to hodně bolelo, ale narozdíl od normálního porodu, který také bolí to je asi i o psychice - ona se prostě neměla na co těšit, ona jen trpěla.
Mluvila docela vyrovnaně - myslím, že je to silná holka a že to určitě zvládne

V osm večer píše i Avi navrhuje, koupit z mimifondu kytičku a doručit ji Daníkovi, všechny souhlasíme.

V osm večer píše i Daník
tak jsem na chvilku usnula a nějaký skřítek mi donesl krásnou kytku a něco dobrého na nervy.

Moc vám všem děkuju za krásné smsky, samy víte, že od vás potěší nejvíc. Je pravda, že už asi 14 dní kdy jsem přestala cítit pohyby jsem měla nějaký vnitřní pocit že něco není vpořádku. Nechtěla jsem vám tady hysterčit, ale byla jsem ochromená hrůzou.Jenomže pořád jsem se uklidňovala bezvadnýmn utz ve 20tt a poté docela dobrým kardiem ve 22tt, že Vítečkovi nebude ťukat týden na to srdíčko mně ani ve snu nenapadlo.


Včera večer mi zavedly tyčinky na uvolnění porodních cest,Dnes mi odebrali plodovku na testy v osm ráno, potom zavedli tekutinu na vyvolání stahů,až začaly, nasadili mi oxytocin rodila jsem od devíti do jedné, potom revize. Měla jsem štěstí na úžasné iidi kolem sebe,vyklidili mi dvoulůžkový pokoj(mmch ten kde jsem ležela před měsícem) kde jsem rodila do konce, takže celou dobu byl se mnou manža a doprovázel mě i na revizi na sál, na PA, veškeré operační úkony mi udělala vedoucí asistentka na rizikovém oddělení která je fakt lidská a profesionální tak snad budu vpořádku alespoň po fyzické stánce. Dnes jsem se dozvěděla, že mě zítra pustit nechtějí, prý budou v pondělí dělat odběry a zkoumat příčinu, za dva měsíce dostanu zprávu z genetiky se všemi výsledky. Toto těhu berou totiž jako další zamlklé.S manžou jsme se domluvili že podepíšeme reverz a v pondělí na ty odběry jednoduše dojdeme. Takže jsem to zvládli relativně vpohodě a teď to bude chtít jenom čas na dušičku...

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 193 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.