Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehledy 17.3.08-23.3.08

Autor: AneJa , 19.3.2008

Úterý


18.3.08


Daník - Dneska jsme měli umrtvovací den, po pobytu v nemocnici co už sem psala Hanka jsme měli s manžou vyřizovací resty za celé naše manželství. Vyřídili jsem zmocňovací průkazky na poště takže si můžeme s manžou vyzvedávat doporučené dopisy atak. A jako bonus jsme si zaplatili u Fischera dovolenou na začátek června, letíme asi do Portugalska na čtrnáct dní. Cestovní pán se tvářil vlídně když jsem řekla, že si to možná ještě prohodím za Madeiru. Dále jsem konečně našli instituci v Brně odpovědné za adopce, byla jsem nadšená, sice paní jsme dlouho hledali ale stálo to za to, byla to pěkná srandistka... Dokonce jsem se i zasmála a ne zoufalstvím... Už jsme vyplnili základní žádost, máme doložit už jenom pár věcí, papírů fakt není tolik, čekací lhůta na miminko je průměrně tři roky. A z milion telefonátů s Hankou jsme vymyslely, že si nějak vydupu Františkovy lázně... A ještě mi Hanka s Petrou s Kačkou našly psychologa, jdu k němu zítra o půl sedmé . Takže den plný událostí, jdu si zahulit vodárnu, snad mě to v kombinaci s lexaurinem neskolí.


AneJa – z poradny vše OK, nález se od minulého týdne nezměnil na porod to nevypadá.


Romana32 - Od soboty mě trápí bolesti hlavy a už si nevím rady. Doufám, že to je od nervů z kontroly a volno od pátku do pondělí mi pomůže trošku se zrelaxovat.


Navíc řešíme jestli si pořídíme pejska a zvažujeme pro a proti. Asi by nám to pomohlo všem, ale mám strach aby zvířátko netrpělo. Přeci jen se nám občas sejdou směny v práci.


Dále se probírá pečení i s fotkami.


Redí vkládá fotky z plavání


Mmiky - HOLKY já se zblázním. naše Beruška už zase ošklivě kašle :-( manža je vzteklej a chce aby jí vzala zítra zase k Dr., ale mě se tam vůbec nechce... přikláním se k názoru Mandelinky že ten záchvat co měla minulý týden mohla být laryngitida, jen netuším jestli může ten noční kašel přetrvávat i týden. teď to vypadá že už snad konečně zase usnula... je chudinka šíleně vyděšená. už vidím naši Dr., až bych tam zítra přišla s tím, že to byla patrně laryngitida, ať ji nabere CRP a zjistí, jestli má zánět nebo ne... mě sežere...

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 251 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.