Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

přehledy 17.3.-23.3.08

Autor: AneJa , 20.3.2008

Čtvrtek


20.3.08


 


Dneska se palečku Loře, Léňě, *Hance* a a Redí


Přichází Vlašťovka s úžasnou zprávou - tak jenom krátce - trochu váhám, jestli můžu psát osobní zprávy, byť pozitivní, když jsem tu tak dlouho nepřispívala. Byla jsem minulý pátek na NT screeningu, mimčo je v pořádku, Down syndrom pravděpodobnost velice nízká. S určitou pravděpodobností (dr říkala, že to mám brát ještě s rezervou) budeme mít doma druhého kluka, ale víte jak to je.. sice mají dobré přístroje, ale vždycky se může seknout  Takže jsem stále těhotná (oproti tomu, že jsem ze začátku fakt nevěřila, že tohle mimčo se udrží, je to pokrok). Jen bych potřebovala odstavit Matouše, což si on samo nedá vysvětlit. Pomalu přemýšlím, že bych se vtírla do postupky, ale asi bych radši až za Hanku*.


Redí dopadla na kontrole dobře!


Mmiky - jen rychlé hlášení. Dnešní noc, naprosto v pohodě... před spaním dostala Zuzka Spiropent. kolem 11. začala trochu hlasitěji dýchat a vzbudilo jí bolení bříška, tak jsme jí posadili na nočníček, vykakala se a šla znovu do postýlky. trochu tam asi hodinu řádila, pak usnula a spala až do rána. ráno zakašlala prosím jednou a to ještě ne tím suchým štěkavým kašlem. tak nevím jestli pomohlo to, že v době kdy by normálně kašlala vlastně seděla na nočníku nebo ten spiropent. dnešní noc to rozhodne...


Soník se hlásí po dovolené - A malinke zpravy od nas, dovca super, az na ten muj odlozeny let probehlo vse skvele, Nelinka si silene uzivala v mori a bazenu, prujem jsme meli vsichni, ale diky osvedcenym mistnim lekum jsme ho zvladli behem 1 dne a mohli zase hodovat :))) V pondeli jsem byla na kontole po 2 mesicich a vse je v poradku, Erik roste jak ma, 16.4. jdu na odbery a UTZ ve 30. tydnu, to to leti! Vcera jsem se domluvila s pediatrickou, ze je ochotna prevzit miminko do pece po pripadnem ambulantnim porodu a jsem zase o krucek dal k prijemnemu pohodovemu porodu.


Redí odhalila další krásnou zprávu dnešního dne, v nicku Leotnýnky se objevily // takže probíhají velké gratulace!!!!


Léňa po poradně, vše OK jen Citronek si vesele trůní zadečkem dolů, ale na přetočení má ještě čas.


A ještě pár info od Leontýnky - jinak kontrola byla včera, byla jsem teprve 6+0. Ovšem dle MS to mělo být už 9+2. Holt se Gertruda zahnízdila později. On to je taky takovej omyl. Zatím jsme to neplánovali a naplánovalo se to za nás. Konečně jsem otěhotněla omylem. Minulý týden jestě nebylo , včera mi ho potvrdila, šutrák se na chvilku odvalil. Další kontrola až s NT screeningem koncem dubna


*Hanka* - z poradny. Já dneska na kontrole nic. Teda UZ mi nedělal, takže jsme si popovídali, dostala jsem žádanku na UZ ve 20tt, měla jsem zase vyšší tlak, takže mi ho měřili po kontrole znovu a byl vyšší zas - takže příště 11.4. mi naberou i jaterní testy. Říkala jsem, že doma mám tlak normální, ale pro jistotu ty jaterní testy.


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 291 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.