Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehled 24.3.-30.3.08

Autor: AneJa , 27.3.2008

Středa


26.3.08


 


Palečkuje se dneska Redí


Redí - Já jsem konečně doma, na diabetologii jsem narazila na velice nepříjemnou, svéráznou sestřičku, ale nějak jsme to ukočírovaly. Každopádně VÍM, že jsou to malé věci - ale vypít ten sladký blivajz mi dalo sakra zabrat  Měla jsem co dělat, abych ho dopila, ihned nevyblindila a potom to ještě dvě hodiny vydržela bez pití a jídla..no cestou z nemocnice, když už mi vzali druhé kontrolní vzorky jsem se ládovala šunkou a rohlíkem, že jsem málem nevybrala kruháče po cestě :o))) Eště teď se mi ten lahodný nápoj vrací


Výsledky budu vědět až v pondělí, kdy tam jdu k doktorce, no snad to opravdu projde jako preventivka s uspokojivým závěrem pro mého pečlivého doktora ;o)


Leontýnce je zle (těhotenské nevolnosti) doufám!


*Hanka* - jen v rychlosti nakukuju - postihla mě nějaká choroba. Teda spíš bych řekla, že mám jen lehký kašel ale mám záhaně - 37,8 - teplotu na sobě vůbec necítím - už to bylo včera - po Paralenu to kleslo, dneska přes den dobrý max37,2 a teď zase teplota 37,8, tak jsem lupla zase Paralen a už klesla na 37,5


Petra s Kačkou - Tak v nemocnici mi nikdo pořádně nic nevysvětlit. Až dnes sestřička z gyndy, která má holčičku ve školce s Kačkou. Prý výkyvy v glykémiích způsobují problémy pro mimčo a hypoglykémie je prý horší. Pravdou je, že na monitoru bylo hodně znát jestli jsem jedla nebo ne. Vždy jsem chodila před snídaní. Tak byl puls mimča 110-140. V pondělí jsem ale byla těsně po snídani a to byl puls 160-165. A to se porodní asistence moc nepozdáválo, po nějaké době to bylo lepší. To už asi zabral inzulín. Jinak čípek 42 mm (což je prý krásné) a otevřená na špičku prstu. Takže asi taky v pohodě.


Daník - dnes jsme byly pro výsledky na viry apod. v nemocnici, tak se tato příčina úmrtí Vítečka neprokázala. Už jsem zpátky u obvodního gynekologa, dnes jsme probírali když měl zhruba den na pročtení zpráv, že to vypadá na rozvoj časné preeklampsie která se vyskytne u 1-2% tšhu a zrovna u mě .... . Prostě smůla, prý pravděpodobnost že se bude v dalším těhu opakovat je 25%, což si neumím zatím představit že bych tuto hrůzu prožila někdy znovu. Navíc u tohoto onemocnění prý nastává i destrukce organismu matky, která může taky zemřít a manža když to slyšel, tak těhotnění ho asi taky přešlo navždy. Takže v dubnu se vrhneme na vyřízení adopce, pro nás se bude těhotnění zatím ubírat tímto směrem..


 


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 361 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.