Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehledy 31.3 - 4.4. - 2.část

Autor: Tinna , 5.4.2008

Úterý 1.dubna - pokračování


*Hanka* jela v sobotu na pohotovost - na virózu a suchý dráždivý kašel dostala antibiotika. Pro jistotu jeli i na kontrolu na gyndu  - Augmentin schválili, čípek zavřený, plodové vody akorát a mimi se podle UZ má dobře. ATB zabraly rychle, teplota klesla hned v neděli a už bylo i podstatně líp.


Hanka s Baru vůbec není smutná, těší se do práce a ví, že jednou mimi bude. Teď už to bere tak jak to přijde, plánuje vyšetření na imunologii a doufají, že třeba IVF nebude potřeba.


Redí shání těhotenský pás a přemýšlí nad dalším výletem s rodinou – na historické kočáry.
Po dlouhé době se objevuje
Oskarka – s Vendulkou byly u zápisu do školky, dojmy dobré! Plánují s kamarádkama a dětma týden v Janové nad Nisou, hotel Murano. Už se moc těší!
Mandelinka s rodinou se vrátila z chalupy, naprosto odpočatí a spokojení. Sehnali občasné hlídání Natálky – dcera od známých ráda vypomůže. 
 


Středa 2. dubna


Jája volala na výsledky kultivace moči, Hynek má pomnoženo 5 bakterií, naštěstí žádná přes kritickou mez. Kde se bakterie berou, nikdo nedokáže říct, prý to nevědí. Očekává se, že čím bude dítě starší, tím si bude tvořit imunitu a s bakteriemi zatočí samo.


Lora hlásí po poradně - děti vypadají v pořádku, ale mají obě polyhydramnion. Tak na ttts to v téhle chvíli opravdu nevypadá, páč tam je podstatou to, že jedno vodu skoro nemá, ne že si obě plavou v bazénu. Jen zase o něco víc hrozí, že mě v dohledné době zavřou na riziko a budou to muset odpustit (aby ta voda nepraskla nebo nezačal samovolně extrémně předčasný porod). Ale bude se čekat až na co nejzazší termín, hlavně že i v tomhle je asi 5% riziko že se rozjede porod, tak aby děti měly potom už šanci tohle riziko zvládnout a přežít. Jo, váhy mají cca 530g a 640g, žádní drobínkové (jeden asi na 80%, druhý na 50%). Kontrola zase za 2 týdny - no, zase to vypadá o maličko nadějněji než před 2 týdny, tak uvidíme. Moc držíme palce!!!
V rychlosti se objevuje i
Soník.


 

Zobrazeno doposud 356 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.