Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehledy 21.4.-23.4.08

Autor: Hanka+Bára7/05 , 28.4.2008

Pondělí 21.4.2008
Leontýna+Bořek Ahoj holky zdravím jenom rychle po kontrole. Mimi podle UZV odpovídá 11+5, krásně se mrskalo, radost pohledět;-).
Redí Já se snažím stále nezlobit, víkend byl deštivý, ale rodinně prima užitý (manža strávil nedělní dopoledne s malou v bunkru čili ve stanu po dekou s baterkou uprostřed ložnice..) a jediný rušivý element byl, když jsme pomocí metru zjistili, že se teda ale opravdu do té ložnice nevlezeme..tož nevím!
Bulík Zdravím, měli jsme velmi rušný minulý týden, manžel tu měl belgickou studentskou výměnu a starali jsme se o tři učitele, jeden z nich bydlel přímo u nás. Bylo to príma, ale v sobotu jsme padli na hubu.
Kolus tak hlásání z Motola. Mimi si vesele plave, k porodu to zatím prý moc není, ale šlo by s tím něco udělat... Vzhledem k velikosti našeho mamutka jsme se domluvili následovně. Ve čt jdu s Kačenou na měření ještě ke svému a jestli do soboty sama nevyleze, tak ráno v 8h nastupujeme na vyvolání. Už teď má dle pana dr. 3,5 - 3,6 kg, takže do soboty by to dotáhla na cca 3,8kg (no uvidíme podle biometrie ve čt), tak že je zbytečné ještě čekat. Vzhledem k mé velikosti a tomu že i tohle dítě má hlavu jak Churchil... Stejně budu šitá až ke koleni.
Úterý 22.4.2008
Leontýna+Bořek se přidává do těhu postupky!!
AneJa Ahojky, holky na net není moc čas. Jen hlásím, že se máme dobře, kojení nám jde kojím cca po 2-3 hodinách v noci po 4 - 4,5. Honzík to zvládá skvěle a Štěpánek je zlatíčko, hodně spinká to od Honzíka neznám.
Avi Holky, jsem nemocná, taky mě něco sedlo na průdušky jako Cukřence, bojuju samoléčbou, ale zdá se, že po týdnu žádné zlepšení.Šla jsem dnes k doktorce, ale smůla, nebyla tam, až zítra. Koupila jsem si ACC a nějak se mi zdá, že je to teď lepší, tak snad to přečkám bez ABT. Ještě se musím pochlubit, Verunka byla už 3x sama na 3hodiny v miniškoličce a normálně bez problémů!!!!! Nezaplakala ani tam ani po cestě, a vypadá to, že se jí tam líbí
Feketka Holky, já byla dnes na kontrole na hematlologii a ikdyž mám výsledky o.k., tak mi nechají injekce Fraxiparinu prý až do porodu. Chtějí mít prý jistotu, když už je to moje čtvrté těhu. Chtěla jsem se už zařadit do postupky ale mám hrozný strach z té konzultace na genetice a z toho jestli mi doporučí ten odběr plodové vody nebo ne. Musím na to myslet od rána do večera a uklidňovat se tím, že NT+ byl v pořádku.
Začíná se tipovat na Kolus!!
Středa 23.4.2008
EvaK Holky, už asi po sté tu nabízím masážní olej Weleda na hráz a pak olejíček proti tvrdnutí bříška, je to putovní od Janiny, na hráz skoro nepoužitý, tan druhý (Toko oil)- asi tak z 1/2. ZADARMO!
Evi*Tak se musím "pochlubit", jak jsme dopadly u zubaře. Já jsem asi blázen, bolí mě zub na kousnutí a nic nikde není, ani na rtg. S Míšou : dr. mě hned sprdnul za dudlík, ode dneška s ním prý musíme skončit. Docela na tvrdo mi řekl, že ubližuju svému vymodlenému dítěti. Má předkus jako blázen a mohla by mít zdeformované čelisti. Tak dudlík má jen na noc, ale asi s ním musíme už někde seknout. Pak má nad horníma zubama uzdičku a prej, kdyby měl čas, tak jí ji ufikne hned. Ale objednal nás na úterý. Tak jsem si vybavila tu příhodu od Mmiky, jak je s tím chtěli hospitalizovat apod., takto dost nechápu, jak to ten náš doktor bude dělat. Asi si dám před tím panáka a Míše taky Ale jsme bez kazu!!!!
Kolus Zprávy od nás, včera mi odešla zátka, ale u Kubiho to bylo myslim víc jak 14 dní před porodem, tak se nechystam . Kačenka si tam děsně rejdí, včera jsem usnula až po půlnoci, když přestala s "relací". Zítra jdeme na to poslední UTZ měření - 14:20, já si tipuju, že bude mít tak 3,8kg. Myslim, že výsadek před sobotou neplánuje, no ale uvidíme. Radši jsme včera dali pod prostěradlo podložky, kdyby mi prdla voda. No ale už se těšim na sobotu, doufám, že se Kačule nenechá moc přemlouvat. Jo a taky se zítra domluvim s dr., aby ji trochu pošťouch.
A večer Evi*hlásí, že Médinka bez dudlíku usnula, šikuly!!!

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 3 čtenářů)
Zobrazeno doposud 377 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.