Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehledy 24.4.-27.4.08

Autor: Hanka+Bára7/05 , 28.4.2008

Čtvrtek 24.4.2008


Léňa Takže zprávy z poradny:
Hlavička naléhá, CS 1, prý v pořádku.
Za 14dní jsem přibrala 2kg, nic moc.
Další kontrola za 14 dní, už poslední, pak už do porodky.
Do porodky jdu až ve 38tt, to mě docela překvapilo, to bych to taky nemusela stihnout.


Kolus Tak hlásání z kontroly. Kačenka má skoro 3,8 kg (no jako bych to neříkala), vše krásně nachystané, jen hlavička nenaléhá, chtělo by to nějaké kontrakce nebo aby si upustila bazének, aby se sešoupla. Takže dle dr. přijdu ve středu, když neporodíme a druhému dr. se nepovede ji přesvědčit aby vylezla. .. No já stále věřim v sobotu. Jo a taky mi udělal Hamiltona.


Pátek 25.4.2008


Kolus Tak já se psychicky připravuju na zítra. teda tím myslím, že na mě koukne a nechá to na jindy. To by mi asi kleplo. Tak mi prosím držte palešky, ať je chce Kačence ven a ať to máme rychlý jako s Kubíčkem.


Onika jsem poslední dobou nějaká přejetá, nevím, jestli je to jarní únava, nebo únava z koja, Hynka a všeho kolem. Ale jsem bez nálady, po manžovi akorát štěkám, snažím se hubnout, ale spíš přibírám, prostě mám chuť se někam zahrabat a vylézt až někdy v červnu.


Sobota 26.4.2008


Oskarka Venda má od úterka antibotika . Byly jsme u mudry, prý ošklivá chřipka, z nosu jí neustále vysávám zelené hnusy, od pondělka má teploty, i přes antibiotika jsme se teprve dnes ráno dohrabali ke 37 stupňům (po odečtu)... Hrozně kašle, má na to Solmucol, Robitussin, Aerius a na noc ještě v případě nouze Prothazin plus antibiotika a laktobacily. Jinak já teď řeším, jak naučit dítě smrkat a chodit na nočník.


SMS od Kolus DOVOLUJEME SI OZNÁMIT, ŽE SE NAŠE SMEČKA ROZROSTLA O KATEŘINU, KTERÁ SE NARODILA DNES VE 14:20 S MÍRAMI 3270 G A 50 CM. PŘIŠLA NA SVĚT AKČNĚ A BEZ PROBLÉMŮ. SŤASTNÍ KOLOUŠCI. Gratulujeme!!!!


AneJa U nás vše OK, trápí nás mírně prdíky, v kočárku spí jak dudek /Honzík kočárek nesnášel/ tak je to vítaná změna.


A všeobecně se probírá téma, jak naučit dítě smrkat a chodit na nočník.


Neděle 27.4.2008


Hanka* Ty jaterní testy mi nabrali znovu a objednali k internistce. Jaterní testy jsou už skoro v normě (během týdne klesly hodně rychle, takže játra se zřejmě léčí sama a hodně rychle), tlak pravá ruka 135/80 a levá 140/80 - takže zatím bez medikace - pokud by stoupnul nad 140/90 tak Dopegyt 1x1. Ty jaterní testy byly pravděpodobně buď z průjmu, který jsem měla v den odběrů nebo doznívání kortikoidů (Prednisonu) nebo hormonů (Utrogestanu). Stejně tak i zvýšená glykémie na 5,9 může být taky ještě pozůstatek kortikoidů.Na ten tlak mám objednaný na koncem května Holtra (krabička co mi bude monitorovat tlak 24 h). A budu sbírat 24 h moč.


Vlaštovka Novinka podařilo se mi Matouše odstavit, už nekojím asi tři týdny a díky tomu on začal spát celou noc durch.



Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 417 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.