Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Pondělí 2. 6. 2008

Autor: Vlaštovka a kluci , 3.6.2008

Léňě odtekla v 0:51 plodová voda, odjela do porodnice porodit „Citronka“ Kubíka, váží 3750 g, měří 52 cm. Dal mamce zabrat, ale po narození se pěkně přisál. GRATULUJEME!!!


 


Janina dala na rajce.net sve svatební fotky, adresa a heslo jsou v deníku


 


. Daník78 dorazila do Kanady v pořádku, zjistila, že umí anglicky.


 


 Zdraví Aneja, malý Štěpánek má široké balení a abdukční plenky, za sebou první rýmu a už začíná broukat a komunikovat.


 


 Lora se balí do nemocnice, chystá domácnost, kluky a organizuje vše potřebné. Kubík poputuje k babičce na vesnici, Fanda chodí do družiny.


 


Eva+2 byla na kontrole, pitevní zpráva ještě není, děloha se nezavinuje správně, za týden musí znova. S Ondrášem byla v PPP, zřejmě je dyslektik.


 


 Oskarky Vendulka si začala chodit sedat na záchod, zatím bez potřebné „činnosti“, i to je úspěch. Zkouší odnaučit dudlíka a hubnout.


 


 Petra s Katkou: V pondělí 26.5.2008 jsem v 8,00 hod. dostala tabletu Prostinu, abych se začla otvírat a změkl a zkrátil se čípek. Do 15 minut jsem začala mít kontrakce po 2 minutách. Po hodině mi dr. řekl, že nález stále jen 1 prst a že čípek se trochu zkrátil, že budeme čekat. Tak se čekalo. Kontrakce stále po 2 minutách a sílily. V 15 hod. mě dr. znovu vyšetřil. Otřevřená na 2 prsty. Tak mě převelel na porodku, aby mi píchli plodovku. Plodovku mi píchli cca v 15.50 hod. a pak to přišlo, měla jsem pocit, že to je jedná veliká kontrakce. No a Hanička byla za chvilku na světě. Ani dr. to nečekala, takhle rychle. Bohužel mi nestihli dát ATB kvůli pozitivnímu streptokokovi. Hanička po porodu promodrávala v obličeji, tak jí sledovali. Také měla hypoglykémie. V pátek musela na fototerapii, protože měla silnou žloutenku. Tam byla 51 hodin. Stále máme žluťáska, tak musíme slunit doma. No a to je tak vše.... Hanička asi bude dost uplakaná.


 


Sonik musí znovu na monitor, nějak v poradně stávkoval přístroj. Chystá se na porod doma, popřípadě ambulantně.


 


Onika zve na zchlazení do bazénu.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 398 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.