Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Úterý 3. 6. 2008

Autor: Vlaštovka a kluci , 3.6.2008

Objevuje se Ajka, má splín, neboť se jí blíží termín, kdy měla rodit.


 


Jájin Hynek má úzkostné období, bez maminky a prsa ani ránu. Se Soníkem, Evou probírají ekologické plenky Alany z DM. Přes den je Hynek bez plínek, narostl mu pátý zub.


 


 Feketka: tak hlásím, že do nemocnice mě neposlali ale ještě nemám vyhráno. Výsledky se mírně zhoršili z 36 na 38 což prý se za zhoršení nepovažuje a je to spíš také, že se ani nezlepšili ani nezhoršili. Co jsem se dozvěděla, tak s heparinem se NESMÍ brát Wobenzym, což mi teda nikdy nikdo neřekl!!!!  Cítí pohyby.


 


 Redí si ani dnes v nemocnici nenechali, je doma, zatím vše OK, má i vyřízenou sociálku.


 


Mmiky: MÁM TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! holky bylo to sice o prsa korejské ženy, ale státnice jsem úspěšně zdolala. diplomka v pohodě, jen z té nervozity u zkoušení jsem chvílema ani nevěděla jak se jmenuju... moc díky za palečky.


 


Jity: jsme doma. Před chvilkou jsme dojeli ..bylo to docela náročné, hlavně psychicky, když jsou kontrakce (ty byly po prasknutí vody), které k ničemu nevedou a vlastně mi je ani nikdo nevěří, protože na monitoru nejsou. Až pak jedna doktorka řekla, že to jsou typické bolesti od vyvolávacího gelu a že mohou být hodně silné, jen jsou jenom dole v děloze, takže monitor nahoře na ně nereaguje…. Takže od začátku vyvolávání – cca v 8 ráno, kdy začal účinkovat ten gel – silné MS bolesti po 3 minutách do půl 10 večer (ty, co se nikde neprojevily), pak praskla voda a do 4 do rána klasické kontrakce, které pak se opět změnily opět v ms bolesti, do té doby jsem se otevřela na 1,5 cm…., do toho mi sestra řekla, že to je pomalé vyvolávání (kvůli předchozí sekci) a že když to nezabralo, tak to tak bude pokračovat ještě den nebo dva, že se to většinou rozjede, ale i tak nemusí…. , takže jsem docela naštvala Záhumenského, protože jsem ho znovu žádala o sekci (byl předpoklad, že Sofi bude mít ke 4kilům), tak mi vytvořil nějaký lejstro, že se vším souhlasím a slíbit mu, že další těhu už prostě nebude…, dneska už si z toho dělal trochu legraci, ale znovu mi důrazně říkal, ne, aby vás napadlo otěhotnět…. Jinak bylo zajímavé, že zkušená porodní asistentka mě hned při přijmu, při psaní info řekla, že to vypadá na císaře a napsala si tam – plánovaný císař, aniž jsem ji o tom cokoliv řekla, další por.asistentka mi po zátěžovém testu řekla v podstatě totéž, opět sama od sebe… že to prostě takhle vypadá, když to má stejný průběh jako předchozí porod, tak to ve většině případů tak dopadne…. Jinak personál na Bulovce super, opět byly fajn sestry i doktorky…. No, naštěstí je vše snad Ok, Sofi i já v poho, je pravda, že rekonvalescence je snazší než u prvního císaře, dokonce to vypadá, že tentokrát budeme i kojit , tedy alespoň částečně, zatím je to kojení + dokrm. A snad to budeme nějak zvládat.). Zítra jdeme k dětské dr., večer pak přijede Beru od babi a snad oslavíme i její 3.narozeniny. Fotky jsou nějaké u nás na rajčeti.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 387 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.