Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Pátek 6. 6. 2008

Autor: Vlaštovka a kluci , 6.6.2008

LořeX se v  33tt narodily dvojčátka, Tomáš a Jan. Hlásil nám to tatínek: Tak už jsou venku... Tomášek (2055g) a Honzík (1760g). GRATULUJEME A PŘEJEME DO ŽIVOTA JEN TO NEJ. Ráno porodnický monitor nevypadal moc dobře, takže se zmiňoval termín "někdy v příštích dnech". No, a před druhou hodinou byli venku S ohledem na svůj GT jsou zatím v pořádku... LoraX je zatím na JIPce.


 


Justus od Janiny byl očkovaný na zarděnky, spalničky, příušnice, zatím žádná reakce kromě večerního pláče.


Objevila se Mafelka: Podařilo se nám po půlročním hormonálním fujtajblu otěhotnět, čekáme holčičku, Marušku. Ale bohužel mám placentu přes děložní hrdlo, krvácím a otevírám se. Včera jsem se vrátila z Motola, mám naprostý klidový ležící program a Kuban je u mojí mamky na vesnici, jinak by se fakt ležet nedalo. Jsem ve 23tt a od 28tt si půjdu lehnout do nemocnice až do konce.


Evi*: Médik počůrala před spaním komplet celou postýlku, včetně povlečení. Včera nám přišly boty z protetiky, ačkoliv šité na míru sandálky s plnou patou, přeměřované, přišly za pět týdnů, takže se Médik pařila v plných botičkách do teď a ty debilní boty jí jsou tak velký, že v nich brnká. Tak jsme jely koupit sandálky nové, naštěstí jsme sehnali vyhovující od Essi.


Tinna jede s kamarádkami sjíždět Sázavu. 


Evi +2 dostala zprávu z PPP, vypadá to, že výukové obtíže budou u Ondráška specifické – dyslexie.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 415 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.