Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Víkend 7. 6. - 8. 6. 2008

Autor: Vlaštovka a kluci , 8.6.2008

Léňa se vrátila z porodnice.


 


Mmiky: trápí ji Zuzanky vtočená nožička a modrý névus, který se rozšířil i na ramena.


 


Enka navrhuje sraz pražských zamlklinek. mladej sabotuje denní spaní a večer usíná v 10 a probouzí se v 7 ráno. Do toho potřebuju občas udělat něco do práce, což jde jenom když spí. O víkendu s náma Maťa zvládnul Lužnici ze Suchdola až na Majdalenu - příjemně mě překvapil, měla jsem vytipovanou na mapě únikovou cestu pěšky, kdyby to nešlo. Jinak hrozně kecá, teď se s oblibou ptá, kde je "druhej"... Takže když se ptá kde je druhej měsíček, tak to ještě jde, ale když se ptá, kde je druhej tatínek, tak je to blbý.Šílí z traktorů, letadel a autobusů a začal číst SPZ u aut, takže už pozná ABCDEIMT a ňáký čísla, ale na to mi přijde fakt ještě hodně brzy.Nočník nic, jsme stále na plenách. Jo, ještě jsem vděčná, že začal sledovat Kouzelnou školku - půlhodinka klidu na snídani se šikla ..asi zaujmul Bořek stavitel.


 


Evi+2 pokračuje ve smutnění po potratu, zítra jde na gyndu a pro pitevní zprávu.


 


EviK doporučuje tréninkové kalhotky Imse – neprotečou a jsou šikovné. http://tulenik.cz/index.php?main_page=index&cPath=69


 


Zerat: Šárka už nenosí frejkovu peřinku, byla z toho hodně opruzená, na ortopedii ale je pochválili, že se kyčle vyvíjí hezky „ Jinak se máme fajn, holky mi rostou před očima. A občas mě chytá depka, že tak dlouho jsme na Šárku čekali a tak rychle mi odrůstá Nedávno neviňátko a teď už je to miminko, které si vynucuje, pusu nezavře, prdí, chechtá se.“ Martinka měla čtyři měsíce hnisavou rýmu, nezabrala ATB, tak dostávají vakcínu u imunologie.


 


Hanula : z domácího PC jí nejdou psát příspěvky (asi nějaký skřítek, či co  ) “U nás nic moc nového, máme se dobře, že děti raubíří, to tady píšu pořád, ale jinak jsou suproví. Maty už rozvázal a s Barčou občas plodí takové diskuse, že sedím smíchy pod stolem! Ale jinak jde Matýsek do takového období vzdoru, že se nestačím divit, totálně se projevuje, že je malý Beránek a je to síla a myslím, že ještě bude. Hodím po víkendu do deníčku nějaké aktuální fotečky.“


 


Leontýnka: přijali ji na VŠ. Nečekala to a bojí se, jak to s Bořkem a miminkem zvládnou.


 


Brambram: Chystám se od září zase na angličtinu, snad už se konečně dohrabu k nějakému certifikátu. Jinak moc času nemám, Marek je strašně závislý, nemůžu bez něj na záchod, do sprchy, počítač přímo nesnáší, takže se sem moc nedostanu. U nás moc pozitivního není, tcháni více méně odpadli úplně, byt jsou v jednom domě o patro níž, děti ignorují. Můj táta o velikonocích umřel, od té doby se mámě všechno sype, poslední jobovka je, že se musí bez náhrady vystěhovat z bytu. Tak se v tom tak nějak plácám a nějak nemám chut se byt virtuálně stýkat s lidmi. Ale mám vás všechny moc ráda a myslím na vás. Jinak pokud vám přebývají FOTBALISTI z Tesca, tak sem s nimi, Petr jednou neprozřetelně při nákupu Gábi řekl, "takových se drž, ti tě uživí" a ona od té doby kručí, že je musí mít všechny.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 503 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.