Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Pondělí - Úterý (11.-12.8.2008)

Autor: Norreen , 13.8.2008

Pondělí 11.8.2008
Ještě dobíhá diskuse o filmech. Romanu lákají, ale bude si muset počkat na DVD, protože u nich v kině by to teď nezvládla.
Hanka s Barunkou byla Bathory taky nadšená. Jinak plánuje návštěvu v CARu kvůli IVF a jakmile prý nastoupí do práce, tak jde do toho.
Leontýnka je slaměná, dítko odložila k babičce a tak se chystá doma pracovat. Jen je zvědavá co jí dovolí Gertruda.
Ajka přišla nakouknout, že stíhá jen dočítat, jinak má pocit, že nestíhá vůbec nic, buď je v práci nebo spí a nic mezi tím.
Už aby dostala od MUDra neschopenku.
V doktorské postupce držíme palce Mafelce na kontrolu v Motole a Feketce na diabetologii.
Avi řeší dárek pro Verunku k druhým narozeninám.
Palce pro Mafelku pomohly, v Motole si ji nenechali, pustili ji domů, jen jim musela slíbit, že nebude dělat nic náročného, ale pěkně ležet a odpočívat.
Svým obrázkem pro potěchu oka působím na EvuK jako pokušitelka a tak přemýšlí, jestli si k narozeninám přát korálky.
A dál rozpoutávám diskuzi o pomalém hrnci (PH). Hlásí se další majitelka PH Romana, ale stěžuje si, že manželovi z něj moc nechutnaj omáčky.
Evi* po něm pro změnu touží, ale zatím je ve fázi přesvědčování manžela, že je hrnec nutnej.
Leontýnka se taky vydala do kina. Bohužel na Bathory už nebyly lístky a tak šli s manželem na Mamma mia. A vřele doporučuje.
Bořek má horečku a tak Leontýnka spí s mobilem u ucha a doufá, že nebude muset pro něj jet a s ním na pohotovost. A koupila si
ťapičkové těhu tričko, aby si udělala radost.


Úterý 12.8.
Držíme palce Feketce na hematologii.
Ajka se hlásí mezi spokojené uživatelky PH. Ač Hanku s Barunkou PH taky zaujal, přiznává, že zatím je její prioritou pekárna. Tím
se pro změnu rozpoutala diskuze o dalším užitečném pomocníku do kuchyně a zkušenosti s jednotlivými typy pekárny. Evi* zaujaly mnou den předtím doporučované česnekové trojúhelníčky
(recept č. 213 na dámě) a moc si je pochvaluje. Hanka s Barunkou vkládá fotku malé oslavenkyně. Feketka dostala na kontrole pochvalu, že se výsledky zlepšily. A cukr úplně zmizel.
Janina finišuje se svatebními přípravami a doufá, že jí v sobotu vyjde počasí. Ajka je unavená po dvou dvanáctkách za sebou a už se těší na neschopenku a odpočinek.
Osky se těší na relax s kamarádkama u bazénu a doufá, že se moc nezhorší počasí. Miky se těší, že příští týden bude mít manžela doma, tak si na sebe udělají víc času.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 852 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.