Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

15. - 18.9. 2008

Autor: EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 , 19.9.2008

15. - 16.9. Romča absolvovala amnio, Hanka si vyzkoušela cestu do porodky, ale vrátila se domů. Daník se vrátila z dovolené (opět hrůzné) a v říjnu stimulace na IVF. Popisuje záměnu výsledků z histologie.


Onika nás zve: Čau kočky,
chtěla bych vás pozvat na 28.9.2008 k nám do Újezda nad Lesy na pouť. Třeba i upeču koláče ke kafíčku, půjdeme s dětma na atrakce a prostě si uděláme srazík v Praze Co vy na to?


17.9. Hanka má krizi z čekající hospitalizace, nebude moci v noci jíst a koukat na DVD. Hlásí opravdu odchod zátky. všechny nakukujeme, zda seu Hanky něco neděje.


18.9.- nákupy Cherokee v Tescu.


Zprávy od Hanky: Včera celé odpoledne to vypadalo slibně! Břicho jí tvrdlo, lítala stále na wc, zátka taky odcházela... Tak jsme uvažovaly, jak to udělat, aby se vyhnula čtvrteční hospitalizaci. Byl nápad, že by jela do porodky s tím, že "se něco děje" a pokud by řekli, že se porod rozjíždí, tak by ve čtvrtek nenastoupila:) Jenže večer se vše uklidnilo a Lucinka se moc nehýbala. Takže Hanka vyrazila do porodky, aby zkontrolovali Lucinku, jestli je OK.
Dneska ráno mi psala, že měly obě tachykardii, takže Lucinku dál monitorují a musela v porodnici zůstat Šupli jí na hekárnu, L. poslali domů.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1067 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.