Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

České kočárky - BOHEMIA PATRON

Autor: Poletuška , 26.3.2004

Nevěřte testům, které tvrdí, že třeba kočárky DELTIM jsou české - výrobce je Polsko. Na první pohled vypadají pěkně, ale jak už vyplývá i z testů, jsou hodně nestabilní, těžké a špatně se ovládají. Jediný český výrobce kočárků je BOHEMIA PATRON ( http://www.patron-bohemia.cz). Kočárky se vybábějí se u Mělníka, mají vlastní design, sami si to šijou a kdybyste chtěli třeba tašku na míru, není to prý problém.


Me se na veletrhu nejvic libily APOLLON ALUX  (tady). Jsou ve sve tride nejlehci (13,5kg) - nechali mi ho tam projet a bylo to super. Ma prehazovaci rukojet, letni upravu boudicky (sitka pres celou zadni stenu), velikou vnitrni tasku, ktera se da pozdeji pouzivat ve sportaku misto fusacku.

A nakonec jedna dulezita vec u kocarku s prehazovaci rukojeti! Je to tip od kamosky. Zkuste se s kocarkem, pote co mu rukojet prehodite, projet. Nektere jsou udelane tak spatne, ze clovek vubec nema misto na nohy a pri kazdem kroku se bouchne do holene. Mam pocit, ze treba kocarky HOCO s tim maji problemy.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 591 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.