Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Cvičení svalů pánevního dna (Mojžíšová)-aneb co budeme všechny potřebovat.:))

Autor: LenkaH,Mat a Ali , 27.8.2004

převzato z www.9mesicu.cz


 


1. Lehněte si na břicho, ruce složte pod čelem, natáhněte nohy a palce nohou opřete o zem. Propněte kolena a napněte celé nohy, stáhněte zadeček, vtáhněte konečník, pochvu, močovou trubici a vydržte. Pak položte kolena na zem a uvolněte se.



2. Lehněte si na záda, paže nechte podél těla a nohy natažené. Stiskněte kolena, stehna, zadeček, vtáhněte břicho, konečník, pochvu a močovou trubici. Zadržte dech a vydržte.



3. Stejná poloha s pokrčenýma nohama a chodidly na zemi. Opět stiskněte kolena, stehna, zadeček, vtáhněte břicho, konečník, pochvu a močovou trubici. Vydržte a uvolněte se.



4. Tatáž poloha jako v předchozím cviku. Zdvihněte zadeček od země, stiskněte, vtáhněte břicho, konečník, pochvu a močovou trubici. Vydržte a uvolněte se.



5. Lehněte si na záda, paže podél těla, s nataženýma nohama. Vtahujte konečník na tři doby: 1.doba - mírně vtáhnout 2.doba – více vtáhnout 3.doba – co nejvíce vtáhnout a uvolnit



6. Lehněte si na záda, s pažemi podél těla a pokrčenýma nohama. Chodidla jsou na zemi. Zdvihněte zadeček, vtáhněte konečník, pochvu a močovou trubici. Držte vtažené, zadeček položte, zdvihněte a znovu položte. Uvolněte se.



7. Lehněte si na záda, paže podél těla, nohy roztáhněte mírně od sebe. Vtáhněte konečník, pochvu a močovou trubici. Vydržte a uvolněte se.



8. Klekněte si a ruce opřete o zem. Vyhrbte záda, vtáhněte břicho, podívejte se na břicho, ohněte hlavu, zadeček stiskněte k sobě a stahujte paty, vtáhněte konečník, pochvu a močovou trubici. Vydržte. Prohněte záda, hlavu vzhůru a podívejte se do stropu, zadeček uvolněte a vystrčte a opět uvolněte.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 655 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.