Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Mrkev s vločkami

Autor: Dada+2 , 17.2.2005

Na másle zpěním cibuli a přidám na kolečka nakrájenou mrkev .Orestuji, podleji vodou(nebo vývarem)tak aby se to nepřipalovalo, ale aby ta mrkev neplavala - to by byla polévka a tu nechceme.Přihodíme přebrané ovesné vločky, osolíme a přidáme vegetu. Vaříme dokud mrkev nezměkne.


Vločky by měly být rozvařené,pustí takový sliz. Voda by tam neměla být skoro žádná. Bude to spíš sypké, vločky budou nalepeny na mrkvi.


Podáváme s vař. bramborem (nové jsou nejlepší) a volským okem.Nevegetariáni si k tomu mohou dát vařené maso.


Nevábně to vypadá, ale skvěle to chutná.Na půl kilo mrkve tak dvě hrsti vloček.Já si dávám vloček víc, protože mám ráda ten sliz.Chutná teplé i studené.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 276 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.