Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Uhlířina

Tohle určitě neznáte, je to naše rodinné jídlo z kladenska...

Autor: evidlo + 4 , 14.3.2005

Dělá se, když zbydou knedlíky (čím méně nadýchané, tím lepší, já dělám úplně jiné než kynuté houskové, jsou hodně tuhé).


Uvaříte si hrnec brambor, ve slupce jsou lepší, ale já je normálně oloupu za syrova, na lupání vařených ve slupce jsem moc líná :-). Zásada množství je- kolik zbylo knedlíků (objemově), tolik brambor. Pak osmahnu na sádle velkou cibuli, posypu kmínem a přidám na kostičky nakrájený suchý salám - na 5 porcí asi 30-40 dkg. Trochu opeču a přidám na kousky nakrájené knedlíky, taky trochu opeču a přidám brambory. Pořádně promíchám, chvíli prohřeju a podává se...

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 435 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.