Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

10. měsíců

Autor: Klára s Matějem , 25.4.20059 měsíců 4 týdny 2 dny života dítěte

26.2.2005
Včera večer jsem měl zvýšenou teplotu a hodně jsem plakal. Maminka měla strach abych nebyl náhodou nemocný, ale nakonec zjistila, že mi rostou nahoře oba řezáky najednou.


1.3.2005
Dneska jsem poprvé přemluvil nožičky a postavil jsem se v postýlce. Maminka měla velikou radost a hned to volala taťkovi, jakej sem šikulka :o) Snažím se ukazovat jak jsem veeeeeeeeelikej. K svačince dostávám od maminky kromě mlíčka přesnídávku a už jí zvládnu sníst celou.


27.3.2005
Tak už jsem zase o něco chytřejší a šikovnější. Poprvé jsem se vyčůral sám do nočníku, to bylo doma slávy. Maminka tleskala a strašně se smála, příště to zkusím znovu jestli bude mít zase takovou radost. ;o)
Naučil jsem se nový slovíčka jako je: dedede, bababa, dadada ...
Zkouším ukazovat papa, ale ještě mě ta ruka nezbedná pořádně neposlouchá. Ukazováček už zvládnu a dělám pořád do kola tytyty :O)


4.4.2005
Dneska jsem byl na posledním plavání. Zapoměl jsem se Vám totiž pochlubit, že od 10. ledna jsme s maminkou plavali ve velkém bazéně. Umím se potápět, proplavat obručí, atd... Škoda jen, že jsme byli dneska naposledy. Maminka slíbila, že když bude pěkně tak budeme chodit plavat dál do bazénu.


15.4.2005
Uteklo jen pár dní, ale já mám zase tolik nových zážitků. Dostal jsem svoje první chodící botičky, byl jsem poprvé na pískovišti a taky u pana doktora zubaře. Ten se mi nelíbil a hlavně pořád sahal mamince do pusy tak jsem na něj hodně křičel aby toho už nechal. Když si mě vzala maminka tak jsem konečně přestal plakat. Zkouším říkat tatata :O)


25.4.2005
Dnes je mi 10. měsíců a byli jsme na další kontrole u paní doktorky. Vážím 8 540 g. Mám za sebou první samostatný krůček, naučil jsem se pořádně dělat papa. Doma piju z "dospěláckého" hrnečku, umím už rozkousat kousky v jídle.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 242 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.