Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

První půlrok utekl jako voda a máme tu Vánoce...

Autor: Klára s Matějem , 30.12.20046 měsíců 6 dnů života dítěte

30.11.2004
Mám za sebou "zatím" poslední (třetí) očkování. Vážím 7 270 g, měřím 70 cm


9.12.2004
Od Mikuláše jsem dostal pár hraček a prý je to příprava na ježíška. Sice vůbec netuším kdo to je, ale už se na toho pána strašně moc těším.
Občas mě dává maminka do chodítka abych měl lepší rozhled. Já totiž když dlouho ležím tak strašně vyvádím, moc mě to nebaví. Na bříšku se zvládnu vytáhnout nahoru na ručičky. Jenže mě ještě moc neudrží, musím je vytrénovat ;o)


17.12.2004
Dneska tu byla zase ta hodná teta na plavání a poprvé mě potopila pod vodu. Dobře jsem si to pamatoval od maminky z bříška a proto jsem měl otevřené oči. Mamince jsem udělal velikáánskou radost.
Už mě poslouchají ručičky a zkouším pomalu lézt. Musím, ale ještě hodně cvičit. :-)


24.12.2004
Už od včerejška nám stojí v obyváku taková nějaká podivná vysoká zelená věc a tatínek povídal, že to je stromeček. :c) Za chvíli k nám přijede prababička z Přestanova a bude tu s námi celé odpoledne aby jí doma nebylo smutno. Na večer potom přijedou ostatní babičky s dědečkama a prý i ten Ježíšek. Moc tomu nerozumím, ale všichni se na něj těší. Možná mi přinese i nějaké dárečky. :O)


25.12.2004
Dneska je mi přesně půl roku. Včera tu byli všichni jak slíbily, dokonce i dárky mi tu Ježíšek nechal. Dostal jsem spoustu oblečení, hraček (hrací válec, pískacího pejska, Tatru, kačenky, hračky do vody), dokonce i nádobíčko na jídlo. Bohužel jsem asi spinkal, když tu byl protože jsem ho neviděl. Příště musím dávat větší pozor aby mi neutekl. :O)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 238 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.