Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Cuketová (kedlubová, patizonová, brokolicová) omáčka

Autor: Tulenik-dvojky , 30.11.2005
Na másle zesklovatím cibulku, přidám mouku, zaliju vodou (někdy i trošku mlíčka) -udělám jíšku, přidám nastrouhanou cuketu (kedlub, patizon brokolici), podliju vodou pokud je moc husté a dusím do měkka. Přidávám na špičku nože koření dle nálady ( bio vegetu, bio italské bylinky nebo jen špetičku soli). Pro zpestření občas přidám a na závěr rozpustím kousek lučiny nebo lžíci zakysané smetany nebo rozkvedlám vajíčko. Jako příloha brambor, rýže, těstoviny (nikdy nesolím).

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 996 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.