|
|
Hovězí na pepři / jituleBambule |
|
Autor: Bluemar , 31.1.2007 | |
| Hovězí maso nakrájím na kostky, dám do misky, trochu oleje a hodně pepře (na cca 1 kg masa klidně i celý sáček; já to dělám tak z půl až 3/4kg; pepře se nebojte tu pálovost dost sníží zelí a rýže), promíchám a nechám odležet v chladu do druhého dne. Druhý den hodím na trochu rozpáleného oleje v papiňáku, chvilku míchám aby se zatáhlo, přidám cca 1/2 l rýže (syrové, nevařené), osolím zase chvilku promíchávám, pak přidám 1 menší nakrájenou hlavu zelí (množství objemově asi i víc než je toho v hrnci), zase promíchám, podliju cca3/4-1 l vody, promíchám, zavřu a nechám pištět tak 20 minut? MŃam.. dobrou chuť
|
|
Zobrazeno doposud 392 x.
|
|