Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Marináda / marfi

Autor: Bluemar , 7.5.2007

2 lžíce oleje
3 lžíce kečupu
1 lžíce medu
jedna malá cibulka hodně najemno nakrájená
trocha soli
bazalky a oregána
špetka skořice (já dávám víc, protože mi chutná)


(v originále je přidat sojovou omáčku a česnek, nedávám ani jedno a chutná nám to i bez toho skvěle) Tohle vše smíchat, podle chuti přidat třeba víc medu, nebo kečupu.. atd.. no a do toho namočím kuřecí maso - stačí na půl hodiny, ale čím dýl tím líp. Pak dám na pánev (v paneláku gril nemám), v létě na chatě na gril a postupně opékám a potírám zbytkem omáčky. Karamelizuje to, takže doporučuji teflonovou pánev. Zbytek omáčky pak mírně prohřeju (aby se to pěkně spojilo) na pánvi a nebo na misce nad grilem, a podávám s brambory a nebo chlebem, ohřátou omáčkou maso ještě poleju a jsem vždycky za hvězdu :) takže doporučuji. :)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 622 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.