Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

OMELETA S VINNOU KLOBÁSOU/ Apetit / trissie

Autor: Bluemar , 17.10.2007
ingredience: 500g vinné klobásy, 2 krajíčky toastového chleba, 1 šalotka/jarní cibulka, 6 vajec, sůl, pepř, olej.
postup:na pánvičce klobásu po obou stranách osmažíme - stočenou tak, aby vyplnila co největší část pánvičky. Mezitím nakrájíme chleba na kostky, šalotku na kolečka nebo tak nějak. Obojí smícháme s vajíčky, osolíme, opepříme, vlijeme na opečené klobásky a necháme na mírném plameni ztuhnout. Pak přemístíme pod gril, kde to necháme asi 3-5 minut, až omeleta zezhora zezlátne.
počet porcí: 3-4
poznámka: nemám pánvičku, co jde dát do trouby, tak omeletu vždycky sklepnu do mělké koláčové formy a jde to taky :-)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1111 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.