Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Kuře na kari s hermelínem / simona1

Autor: Bluemar , 15.6.2007

Ingredience:
1 kuře naporcované nebo jen nejlepří části kuřátka (kuřecí stehna s kůží, kuřecí prsa s kůží)
2 ks hermelínu
1 kelímek smetany 33% (250 ml)
sůl
*kari
koření na pečené kuře (pokud je tam sůl, již nesolit*)


Postup přípravy: Kuře naporcujeme, osolíme (popřípadě můžeme použít koření na kuře) a posypeme kari (podle toho, kdo jak má rád). Vyskládáme do zapékací misky nebo varného skla. Poklademe nakrájeným hermelínem a pokladmeme plátky másla (nemusí být). Zalijeme smetanou a pečeme přikryté 45 min. do změknutí. Poté odkryjeme a dopečeme kůrčičku.
Podáváme s americkými brambory, vařenými brambory, rýží.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Zobrazeno doposud 535 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.