|
|
|
Maso a mastné výrobky |
|
| Autor: TOK(Kristýnka 02/04) , 1.6.2006 | |
| Vepřové průměrně 1502 Vepřové libové 997 Vepřová krkovice 1201 Vepřová kýta na řízky 845 Vepřový bůček 2240 Vepřová játra 549 Uzený bok 2470 Uzená krkovice s kostí 1831 Hovězí přední 961 Hovězí zadní 762 Hovězí kližka 642
Svíčková 623 Hovězí roštěnec 775 Hovězí játra 544 Mleté maso směs 1390 Telecí hrudí 895 Tele cí kýta 584 Jehněčí průměrně 1143 Koňské 607 Kozí 603 Králičí 681 Srnčí 406 Zaječí 473 Jelení 469 Krůta celá 550 Kuře celé 550 Kuřecí prsíčka 460 Kuřecí játra 570 Husa 1471 Kachna 1614 Slepice 515 Koroptev 1029 Krocan 904 Křepelka 460 Klokaní 660
|
|
Zobrazeno doposud 204 x.
|
|