Takže orestuju si lehce cibulku na kterou prsknu mraženou zeleninku. Tuhle jsem měla kukuřici, hrášek a mrkev, ale protože tentokrát ji neměli, tak jsem koupila mexickou (fazolky, fazole, paprika, rajčata...) a byla teda taky vynikající.
To ještě krátce orestuju a zasypu oreganem a bazalkou. Poté tam frknu rajčatový protlak a ještě přidám kečup - nejlépe ostrý, aby to bylo trošku pikantnější. Přidám zeleninový bujón, trošku osolím a zaleju vodou. Nechám dusit - záleží na té zelenině - ta mexická byla rychleji než míchaná kukuřice, hrášek a mrkev.
Uvařím Panzzani špagety, které se nikdy nelepí, které maličko pokapu olivovým olejem a ještě posypu oreganem a bazalkou a pak naleju navrch omáčku.
No a pak už jen baštím až se mi dělají boule za ušima.
Dobrou chuť!!! |