Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Jáhlové knedlíky

suroviny: jáhly, mouka dle pouzivani, ja pouzila Schar B

Autor: Lucka,Adélka a Kubík , 7.9.2007
Propláchneme jáhly a uvaříme. Ja je vařím tak, ze na určité množství jáhel dam 2x tolik vody ( 1 hrnek jáhel, 2 hrnky vody) Stačí je nechat vařit tak 5 minut a pak nechat dojit pod pokličkou. Do vychladlých jahel přidat mouku tak, aby se dal vytvarovat knedlík. Dát vařit do vroucí osolené vody. Jakmile vyplave, vyjmout. Chutná podobne jako bramborový.

Zobrazeno doposud 706 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.