Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

HRNKOVÝ PERNÍK

Autor: Jitka P. , 20.9.2007

300 g Jizerky                                             235,5 g sacharidů


140 g cukru                                               140 g sacharidů


¾ hrnku mléka                                            10 g sacharidů 


1 kypřící prášek do perníku


2 vejce


1 hrnek oleje


trochu sladila Diafan


 


Smícháme Jizerku, cukr a kypřící prášek. V jiné nádobě smícháme žloutky, mléko, med a rozpuštěnou vychládlou Heru. Z bílků ušleháme sníh. Vše opatrně zamícháme dohromady a pečeme dohněda asi při 160°C povrch je možné ozdobit čokoládovou nebo citronovou polevou.


Pro naší diabetickou dietu jsem musela suroviny navážit, abych mohla spočítat sacharidy.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 653 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.