|
|
|
Splácaná buchta |
bez mléka |
|
| Autor: hablina+18,15,9 , 13.7.2007 | |
| | 4 vejce 200g cukru 200ml rýžového mléka 100ml slunečnicového oleje 150g bezlepkové mouky Michalík 50g rýžové mouky 50g kukuřičné mouky 1 vanilkový pudink 1 prášek do pečiva 1 lžička xantanové gumy Vejce a cukr dobře ušleháme v elektrickém šlehači, přimícháme ostatní suroviny. Nalijeme na hlubší plech vyložený papírem na pečeni, pečeme ve vyhřáté troubě na 220°C. Tento recept vznikl úplně náhodu, když jsem doma měla spoustu sáčků se zbytky nejrůznějších mouk a nechtělo se mi běžet do obchodu pro novou. Zbytky jsem úspěšně zužitkovala a výborná kyprá voňavá buchta, co se nedrobí, byla na světě. |
|
Zobrazeno doposud 308 x.
|
|