1.těsto: 30 dkg Jizerky, 10 dkg ml.cukru, 1 vejce, 2 lžíce kaaa, 10 dkg 100% ztuž.tuku, 5 pol.lžic studené vody, 1/2 prášku do pečiva.
- vše smíchat a rozválet na vymazaný a vysypaný plech
2.těsto: 2 tvarohy, 1 vejce, 1 vanil.cukr, citr. kůra + mléko + cukr podle potřeby
- vše smíchat a nalít na první těsto
3.těsto: vyšlehat 3 vejce s 20 dkg kr.cukru, potom přidáme 1/2 hrnku oleje a 5 pol.lžic studené vody a nakonec 20 dkg Jizerky a 1/2 prášku do pečiva
- podle postupu vyšleháme a nalijeme na těsto č.2, dáme péct do vyhřáté toruby na 180 stupňů
Po upečení se spodní těsto rádo drobí, je lepší tuto buchtu upéct den dopředu.
Podrobný postup máte na mých stránkách www.ivako.cz, omlouvám se, ale už to sem píši po třetí tak jsem to vzala stroze v případě že by to zase nevyšlo. |