Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Cesta pro Elišku a seznámení

2.6. 2012 - cesta do Karlových Varů pro Elišku

Autor: Lenka Bartošová , 4.6.2012
Je 8:00 a my vyrážíme na cestu za vytouženým velším miminkem Eliškou. Cesta byla trochu klikatá, ale pak ubíhala rychle a my se víc a víc těšili na naší novou holčičku. Při příjezdu nás přivítal pan chovatel. Uvedl nás na dvoreček, kde musel zavřít mámu se starším bráchou a pak nás vpustil mezi "divou zvěř". Tři kolíbající se štěňátka. Všechna měla ostříhanou hlavičku a ouška, kvůli správnému držení uší. Štěňátka byla děsně legrační. Měla velké pupky, chlupatá tělíčka a oholené hlavičky :-))) Nejhezčí samozřejmě byla naše Henrietta - Eliška - Medvídková. Pan chovatel nám o ní vyprávěj, jaké je to klidné a rozvážné štěňátko, že hodně pozoruje a moc nelumpačí. No nevím. Zatím z prvních kousanců a škrábanců mám jiný dojem. Ale co, je to prostě paní teriérová a hlavně zdravé živé štěně.
Když jsme se rozloučili - musím pochválit pana chovatele, že nám upekl vynikající štrůdl, vyrazili jsme na cestu zpět. V autě byla docela hodná. Převážně spinkala, nebo okusovala mamce kabelku. V Hořovicích jsme zastavili na čůrací a kouřovou pauzu. Eliška se poslušně vyčůrala, vykakala a jelo se dál.
Doma jsme museli Elišku seznámit s Emou. To bylo poprvé a naposledy, co Ema vrtěla ocáskem a Eliška ho měla stažený mezi nohama. Od této chvíle už to bylo naopak :-)))))

ELIŠKO, PŘEJEME TI KRÁSNÝ, SPOKOJENÝ A DLOUHÝ ŽIVOT V NAŠÍ RODINĚ.

PUSU TVOJI PÁNÍČKOVÉ

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 731 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.