Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Já, tatínek Milan, a jak jsem s dali dohromady

Když jsem se stala přispěvatelkou v klubu maminek se stejně starými dětmi, musela jsem napsat o nás nějaké povídání - tak mně napadlo, že ho dám i na naše stránky....

Autor: Simča, dcery *1988 a 1997 , 16.7.2005

Narodila jsem se 8.5.1964 a to v Brně, kde dosud žije zbytek mojí původní rodiny. Mám dva úžasné rodiče (letos - 2005 - mamka 79 a táta 80 let a oba velice vitální), sestra + manžel + 3 holky, starší brácha + manželka + 1 dcera a ještě starší brácha + manželka + 1 syn.


S manželem jsme letos oslavili 16. výročí svatby a to jsme se brali po 6 letech známosti, takže se známe už fakt dlouho a dost dobře. A ačkoliv to není dnes v módě, tak mohu naprosto veřejně napsat, že se stále milujeme a jeden druhého si vážíme. To, jak se např. teď, kdy jsem nemocná, stará o domácnost, děti, psa a všechno by mi asi mohla mnohá manželka závidět. Ale nedám, nepůjčím….. :-D. Žijeme nyní v malém městě (5000 duší a to v to počítám asi i kočky a psy :-D) na jihočeském a západočeském pomezí, odkud můj muž pochází. Seznámili jsme se díky jeho studiu na VŠ Veterinární, která je jen v Brně.


Já jsem původním povoláním učitelka, učila jsem na vesnici u Brna a potom v Praze. Po přestěhování sem jsem nenašla místo v oboru, takže jsem po ukončení 1. mateřské začala v roce 1991 podnikat. Provozovala jsem v našem městě Turistické informační centrum a to do roku 2002. Bohužel je naše město příliš malé a pohyb turistů je tu jen 3 – 4 měsíce v roce. Měla jsem potíže se uživit a město – ač ve většině měst je tato činnost v režii města a stojí minimálně 500 tisíc ročně - mně nechtělo finančně podpořit (šlo o cca 120 tisíc ročně), takže jsem 31.12.2002 skončila.


Od léta 2003 jsem zaměstnána v obdobném TIC v sousedním městě – kde je to městské TIC, takže jsem státní zaměstnanec a je mi dobře :-D .


Paradox: V našem městě provozuje nyní TIC soukromá firma z tohoto sousedního města, kam dojíždím a dostává ročně dotaci od našeho města 150 tisíc....


Ale co, v práci je bezva kolektiv, výborné vedení a vůbec - mně se tam líbí :-D

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1517 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.