Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Nakládaný hermelín / LenkaP

Autor: Nitecka , 22.9.2005

Pokud ho chceš mít lépe proležeý, tak nakrájet na osminky, posypat grilovacím kořením (možno popatlat i takovou tou osolenou paprikovou pastou - malá sklenička z Delvity za cca 20 Kč) přidat cibuli na slabá půlkolečka a česnek na plátky a několik vlašských oříšků na půlky nebo lískových také napolovic. Opepřit, případně trošku dosolit a celé zalít olejem, aby byl potopený. Zavřít do skleničky, dát do ledničky na týden odpočinout nebo pokud spěcháme, nechat 2 dny v teple, ale hlídat- to pak dozrává vážně rychle! Je to ňamka!


Vzkaz k receptu / avinka:
holky bacha s tím dozráváním v teple - v hermelínu se vytváří při zrání v teple mykotoxin kyselina cyklopiazonová, který škodí zdraví - radeji posečkejte a dozrávejte v chladničce :-)ale receptík určitě vyzkouším

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1217 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.