Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

den 29.11.2006

Autor: Larinka+3svišti , 29.11.20061 rok 1 měsíc 1 týden 6 dnů života dítěte

Tééda, to sem se dnes krásně vyspinkala - spinkala jsem nějak moc dlouho, tak doufám, že mi z toho dne moc neuteklo. Ale zatím to vypadá, že ne. Takže si můžu v klidu vybumbat mlíčko, jít si vyčistit zoubky - už jich mám sedm, heč!!!- a nasnídat se. Jsem zvědavá, co dobrého mi mamka připraví.


Tááák-to jsem si krásně zdřímla - mamka sice říká, že jsem mohla spát klidně ještě o něco déle, ale prý stihla aspoň uvařit. Tak jsem zvědavá, co dobrého dnes budeme mít. Jééé, polívčička, tak tu já ráda, takže jí spapám a budu u toho krmit i mamku, aby se taky napapala. Jako další chod máme vrtulky dělané jako šunkafleky - to jsem jedla minulý týden u tety a moc mi to chutnalo, takže to taky zbaštím.


Teď musím vzbudit taťku, abysme mohli jít na procházku - prý ale půjdem k tetě, takže zase budu moc potrápit Járu - on mi nechce moc půjčovat hračky, ale já jsem malá, tak musí. Moc nadšenej ale z toho není. Ale občas s ním je i docela zábava! Honí se se mnou a já se tomu strašně směju, protože dělá všelijaký blbosti a mně se to móóóc líbí. I dneska si se mnou chvilku hrál. Ale pak si vzal lego a to já mu chtěla sebrat - to se pak moc zlobil. A když už jsme pak museli jít domů, tak jsem z toho hraní byla tak unavená, že jsem cestou v kočárku usnula. Jenomže mamka mě nenechala spát a jen co jsme přišli domů, vzbudila mě. A tak jsem dostala tak hrozně velikánský hlad, že jsem snědla plnou misku vrtulek, co byly k obědu, a ještě jsem si dala nášup - to panečku mamka koukala, jak krásně papám. Však ono to zase tak často nebude!


Mamka se mě snaží donutit usnout - jenomže to má smůlu, protože mě se ještě nechce, a tak koukám na tv, chvilku blbnu s taťkou nebo sedím s mamkou u počítač a pomáhám jí psát. Ale to se jí moc nelíbí. No jo, to má ale za to, že mě nechtěla nechat vyspinkat v kočárku. Nakonec mě ale přeci jen přesvědčí a já usínám vedle ní v posteli rodičů - i když teď už je to i moje postýlka. Tak dobrou noc!

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 383 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.