Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Zapékané krůtí medajlonky

Rychlý recept na polední oběd se zeleninkou

Autor: Limsik + Ondrášek , 28.3.2009

Krůtí plátky trochu naklepeme, posypeme kořením orient a opečeme na olivovém oleji po obou stranách. Do zapékací misky dáme maso, pokapeme oliv. olejem a poklademe


a) orestovanou zeleninou na větší kousky s bylinkovým máslem (asi 4 lžíce)


b) zmraženou zeleninou na větší kousky a poklademe asi 6 plátky bylinkového másla


Doporučuji zeleninu, kde je např. květák, mrkev, kapie, porek kvůli vyváženosti chuti a na větší kousky.


Dáme péct. Po 15 min. zalijeme mlékem (nebo šlehačkou) s 1 vejcem a posypeme parmezánem. Necháme dopéct.


 


Podáváme s pečeným či vařeným bramborem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1179 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.