Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

<<Následující článek(prohlížení deníku MTB Trophy)

Příprava

Co se dělo před startem

Autor: SavaH , 6.6.2007

Tak jsem dnes ráno ve 3:15 přijela domů z 3denního etapového závodu MTB Trophy. Přestože jsem za uplynulé 4 dny na kole najela maximálně 20 km a závodníky jen podporovala, fotila a občas podala nějaký ten bidón, tak si připadám, jako kdybych to jela (což to nemůžu vědět, jak bych se cejtila, protože jsem to nejela…), ale i tak jsem zničená, unavená a bolej mě nožičky :´(



A teď všechno po pořádku.



Není to tak dávno – asi někdy v únoru jsem se přihlásila na tento etapák www.mtbtrophy.com. Loni jsem s Petem jela etapový závod dvojic v Polsko-česku bikechallenge a nebylo to vůbec špatný, ba naopak. Tak jsem si řekla, proč nevyzkoušet něco podobného ale sama za sebe. Jenže, jak jste se dočetli na mých stránkách, Malevil mi vzal veškerou chuť do závodění a představa, že by mělo byť jen jednu etapu na Beskyd trophy pršet mě donutila „prodat“ startovné někomu jinému. Zájemců nebylo mnoho (ani se nedivím) a ve finále Jana ze Sychrova (stará známá z bikechallenge ;o) projevila o startovné zájem.



Ubytování jsme zajistili pro jistotu měsíc a půl do předu, protože na poslední chvíli se špatně něco shání. Zvolili jsme „privat“ v Bukovci nedaleko polských hranic a centra závodu Istebny. Apartmán s dvěma ložnicema, kuchyňkou, koupelnou a obýváčkem vypadal na netu móc pěkně. Cena 200 Kč/osobu nás neodradila. Za komfort se holt platí a je to pro 8 lidí a nás by tam mělo být 6 (to že nás pak bylo 7 je už jedno ;o)



Naprosto dokonale jsem se smířila s rolí „supportu“, fotografa, maséra a kuchaře v jedné osobě a s malou lítostí, že nejedu závod jsem se v 7 hodin ve čtvrtek 7.6.2007 ráno vydala s posádkou tandemu v twingu na dalekou cestu z Prahy do Bukovce. Zbytek výpravy jel už ve středu večer.



Za 4 a půl hodiny dorážíme do cíle. Ubytování je pěkné, zabydlíme se, ani se pořádně neohřejem a už nasedáme do mikrobusu naloženého kolama a v sestavě Jana, Pete, Beeda a já jedem na hranice. Tandemisti jedou twingem s tandemem na střeše. Neměřila jsem to, ale to twingo není o moc delší než tandem. Celníci nechápou, studují naše občanky a ve finále nás pouští do Polska.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 784 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.