Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Novy lidi

Streda 12.10.2005

Autor: SavaH , 21.10.2005


 


Uz ani nevim jak se dostal kontakt na me k jedny slecne, co studuje na vinarskem gymnaziu. Ze prej konci praxy a ze to jde s kamosema oslavit. Proc ne, aspon poznam nejaky lidi z Beaune. Jo jenze v ten den jsem byla jak prastena palici a posledni, co se mi chtelo, bylo jit nekam mezi lidi a po celou dobu se krecovite usmivat. Po dost narocnem dnu jsem se tedy nachvilku nalozila dovany, ale jeste pred tim zavovala Aurelie, ze prijdu pozdeji.


Vydala jsem se tedy na misto srazu, do jedne radoby stredovake hospody. Nechala jsem se zlakat belgickym pivem. Ne ze by mi mistni vino nechutnalo, ale... jednak nic nez vino se tu nepije a pak vecer a rano je to tu citit zkvasenym vinem; takze se staci 2x nadechnout a jste na mol;o)


Myslela jsem si, ze ty lidi budou mladsi nez ja, kdyz jsou na gymlu, ale bylo tomu tak jen z pulky. Slecne a dalsim dvoum bylo od 21-23 let a zbylym dvema 25. Vsichni naprosi pohodari. Dali jsme si tam neco k jidlu. Jidlo nam prinesli na drevenych talirich a jednomu klukovi dokonce brambory zapeceny v kosti.


Ve finale jsem byla rada, ze jsem stravila vecer ve stejne stare spolecnosti a ne s detma ;o)


 


Jesto porad toho nemam plny kecky, ale tesim se domu. No jak na co.Tady je to vsechno tak jednoduchy, o nic se nemusim svym spusobem starat, mam auto, nakupuju, cokoli chci, proste az moc velka pohodicka. Na druhou stranu si asi pri tom vsem poradne neuvedomuju, jakou mam vlastne zodpovednost, kdyz vezu 3 deti v aute, nebo kdyz ty dva prcky necham pobyhat kolem rybniku.


 


Kdyz uz jsem u toho rybniku, dneska jsem byla zase s Hilaire a Anthelme v parku, jak tam jsou ty kachny, srnecci, minikozy a tak. Nejdriv jsme suchym chlebem nakrmily hladovou zver a pak jsem dala klukum susenku “nechodte blizko k ohrade, nebo vam to ten beran sni”. Co myslite, Hilaire sned susu jako prvni a zacal pobihat kolem a Anth ho samozrejme zacal napodobovat. Zastavil se u ohrady, susenku v ruce a v oka mziku susenka se misto v Anthove uce nachazela v beranove tlame.... Meli jste slyset, jak Anth narikal. “spapal mi susenku:o( ale nebrecel. Vedel moooc dobre, ze jsem mu pred tim rikala; at k ty ohrade nechodi.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 387 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.