Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Morvandiau – Autun Francie

19.3.2006 muj lestosni prvni MTB zavod

Autor: SavaH , 19.3.2006

Ve 12:45 odstartoval zavod horskych kol na 42 km pro vsechny cyklisty starsi 17ti let. Pocasi nam pralo. 12°C, lechce pod mrakem a bezvetri. Vsechny zeny zavodnice obsadily predni startovni pozice a uz se jelo. Kratky rozjezd po rovince, pres pole a pak 7km stoupak. Tady se mi celo zavodu caslo znacne vzdalovat. Na kopci si vsak clovek moc neodpocinul. Na radu prisly technicke pasaze plne bahna, snehu a vody. Dva kamenite sjezdy a na 15. km obcerstvovacka. Kopla jsem do seme kelimek cehosi a vrhla se na dalsi stoupak. Kameny a koreny tempo zavodniku znacne zpomalily a me se podarilo jich tak 10 predjet. V jednom sjezdu jsem se ridila radou kolegy: “tam pust brzdy a zavri oci, pojede to samo”. A taky, ze jelo. Na cca 27.km se mi podalilo hodit excelentni tlamu. Predni kolo se mi v rychlosti kolem 15km/hod slusne zapihlo do bahna a ja uz lezela smotana pod kolem. Samotny pad by mi ani tak nevadim, ale pri vyprostovani se z kola, jsem dostala svalovou krec do litka. Pretrpela jsem par set metru na obcestvovacku a tam se to snazila rozcvicit. Pad vsak vyradil z funkce i moji prehazovacku. Poslednich 15 km bylo opravdu pernych. Jet na 2x6 nejtezsich prevodu s kreci v pravem litku nebylo nejveselejsi. Jeste ze na zbylych 15ti km, byl jen jeden stoupak.


Zavod to byl opravdu pekny, prostedi nadherne a trat, kdyby byla o malinko sussi, tak super. Na celych 42 km si clovek moc neodpocal, vystupy, technicke sjezdy, bahno a jen malo rychlych pasazi. Profil trate na http://membres.lycos.fr/clubcycloautun/morvandiau.html.


Trvalo mi 3hod15 na zdolani 42km. Nejlepsi zena mela cca o hodinu lepsi cas, nez ja. Oficialni vysledky zatim nejsou na webu.

Pokud za rok budete mit cestu kolem, tak si tento zavod urcite zajedte.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 685 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.