Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehledy 12. - 18.3. I.

Autor: Leontýnka+3 , 19.3.2007

Pondělí 12.3.
Cukřenka dala do deníku svůj graf … a vypadá nadějně. Řeší se bezpečnost ICQ. *Hanka* má narozeniny … všichni jí přejeme „však vy víte, co“ :-) Diskutuje se o cvičení a o tom, kdy svému okolí říct o těhotenství … po zkušenostech se zamlklinkou se většina holek přiklání k taktice „tultat co nejdéle“. Onika dává fotky z Matějské. Oskarka volala na hemato, bohužel je vše beze změn.


Úterý 13.3.
Kik má zpoždění MS, ale bojí se, že to není těhu, jelikož BT se drží nízko. Doktor jí řekl, že se má do konce týdne ukázat na UZV. Už druhý den se diskutuje o škytání miminek v bříšku. Enko27 vkládá fotku z UZV, srdíčko bije. Hurá! Pro jistotu stále bere Utrogestan. Hyneček od Jáji konečně pěkně přibírá. Jen doktorka zase prudí, že je to až moc. Navíc našli Hynečkovi v moči nějaké bakterie. Zerat  byla na sonografu prsou, vše je v pořádku.


Středa 14.3.
Feketka je zklamaná, že první měsíc snažení nevyšel. AneJa  dostala první MS před snažením. Máje se zdá v těhu postupce nějaká dlouhá pauza, vybízí k 2. a 3. vlně. Enko27 upřesňuje TP – 18.10.07 Diskutuje se o tom, jak a kterým teploměrem měřit BT. Péťa od Avi už má laparku za sebou, byl to opravdu slepák (chronický zánět). Mmiky byla v poradně, vše je v pořádku, má +12kg. Danik78 hlásí, že je jí od revize stále špatně od žaludku.


Čtvrtek 15.3.
Mandelinka informuje, že lepší než na mamograf je jít na podrobný UZV prsu, ale nejdříve půl roku po skončení kojení. Důležité je pochopitelně samovyšetření. Feketka se ptá na vysvětlení symptotermální metody, holky jí odkazují na články Aleny Harless, které vyšly dříve na rodině.cz Médik od Evi* přibrala za měsíc půl kila, má 7.500 g  a 66cm.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 346 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.