Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

30.10.2007

Autor: Hanka+Bára7/05 , 31.10.2007
ÚTERÝ 30.10.2007
Léňa si posteskla, že když delší dobu sedí u PC, že je jí zle :o( A ptá se, jak je to s očkováním chřipky, když je někdo nastydlý…její manžel se nechal naočkovat i přes to, že je nachlazený :o( Lora odpovídá, že to může udělat problém a ať to nebere na lehkou váhu, kdyby mu bylo hůř.
Mája32 hlásí, že pomalu zkoušejí s Kleou mrkev a ptá se, jak nám děti usínaly, když byly menší, Klea usíná špatně, vždycky hrozně pláče než zabere.
Vlašťa se omlouvá, že moc nechodí, ale že je hrozně unavená, Matoušek je nemocný, bere ATB a v noci nemůže spát, jak kašle :o( Tak ať je brzo v pořádku!!!!
Bellana hlásí, že se dneska chystá za maminkou, kterou ještě čeká ozařování a její uzdravování, že bude ještě běh na dlouho trať. Držíme palce, ať je to dobré!! A pro zájemce dává odkaz na svoji knihu http://www.bellana.estranky.cz/clanky/kniha a http://www.bellana.estranky.cz/clanky/clanky.
oskarka se na nás přišla podívat…není u nich nic nového, jen Vendulka začíná srozumitelně mluvit, je s ní prča. Za chvíli jí budou 2 roky!!
Jity hlásí úžasnou zprávu, je 10+3, všechno je v pořádku, čeká ji genetika. Mimi vychází na den stejně s Berenikou :o)) MOC MOC gratulujeme a přejeme zdravé miminko. Držíme palce!!
Evi*si posteskla, že má pořád gynekologické problémy a že je to spojené s kojením…chtěla by přestat, ale pořád nemá sílu s ním seknout.
Bulík dala foto botek, které můžou mimi, které začínají chodit a které se na začátky chození nehodí. Jinak na ní dolehl poslední trimestr, nemůže v noci spát, děsně jí táhne a píchá v podbřišku :o((
Mandelinka hlásí, že se Naty po týdnu průjmu konečně normálně vykakala, takže usoudila, že průjem byl asi opravdu ke stoličkám a pokud to tak zůstane, tak k dr. už nepůjdou!!!! To jsme rády!!!

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 249 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.