Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehled 5.11.

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 5.11.2007

Léňa s Danýskem:My byli včera pouštět draka a vyblbli jsme se u toho jak malí. Dokonce jsem to i uměla, jsem se bála trapasu.
Manžel pořád marodí, dokonce i dneska zůstal doma, je zázrak, že my jsme stále zdraví, ťukyťuk.


Hanka s Bárou:A můžu říct, že ty dva víkendy, na které jsem původně nechtěla jet, měly něco do sebe.Zjistila jsem, že jsem se dostala do stavu, že mi začíná být úplně jedno, jedno se mimi zadaří nebo ne....


Evi s Médikem:Holky, představte si, jakej jsem už blázen. Manža si dnes navlíkl košili kravatku a pak na sebe kouká a pak na mě a ona ta košile byla vyžehlená jen po pravý straně, zbytek jak když vytáhneš krávě z huby:o)))Pak si manža zvedl Médika do náručí a praštil ji do hlavy o roh police. Má tam bouli jak prase a já jsem samo na nervy a furt ji pozoruju, jestli není malátná a divný a tak.... Tak Médik dneska neskončil je tou ránou do hlavy o polici, ještě jsem ji majzla dvířkama od pračky, taktéž do hlavy, zrovna se tam namotala a pak, jak teď trénuje chůzi, tak upadla mezi stůl a gauč a klepla se do čela a do brady. Už ani nebrečela:o/ Tak pomlácená ulehla, kontrolovala jsem ji zorničky a malátná taky nebyla, spíš už jsem malátná já.


NjitkaNazdarek, tak jsem byla rano v nemocnici na ultrazvuku a konecne mam jasno. Miminko neni a nebude. Gestacni vacek je az na zloutkovy vak skutecne prazdny. Takze zitra jdu na revizi.


Soníkjedna zpravicka jakoby mimochodem na zaver: Jsem v 9. tydnu!!! Nevydrzela jsem to sice tak dlouho jako ostatni tajnustkarky, ale cekala jsem celou dobu jen na prvni kontrolu na gynde, ktera probehla ted v sobotu, takze hlasim, ze prcek ma 16mm a srdicko tlouklo jako o zivot :)))


Cukřenka Já se valím, tvrdne mi břicho, vydržím tak málo, chjo. Umeju koupelnu a jsem hotová...musím se hned natáhnout. Dneska tady byla pošťačka a ptala se mně kdy to bude, tak jsem řekla : týden, dva...a sama jsem pak nad tím kroutila hlavou, jak je to možný. Já tomu stále nevěřím :-DV noci usínám až tak kolem tetí, dřív to nejde. Převaluju se, jím, chodím po bytě. No sranda. To čekání je zvláštní. Mám tu vedle postele připravenou postýlku, dali jsme na ni už kolotoč :-)


AviOmlouvám se, že jsem se tu neukázala tak dlouho,ale PC je u doktora na operaci a notebook je starý a otřesně pomalý, tak jsem ráda, že se mi načte aspoň jedna stránka.Snad už zítra bude pacient dovezen domů:-))


Petru U nás vše tak nějak v normálu, sem tam marodi, pak zase zdravý , a tak pořád dokola. Akorát teď ve školce "prý" řádí neštovice - což je opravdu geniální, vzhledem k tomu , že jsme je u nás doma nikdo neměl, takže jetli je chytnem všichni, tak potěš koště..:-)
A ještě takovou perličku na závěr, Eli dneska pozorovala tatínka při koupání a zničehonic mu povídá "že má dva pindíky" :-)))), fakt nevim jak na to přišla,, ale musim říct že prostě nemá pravdu, nemáme doma žádnou raritu, jen to holt holčička spletla :-)))))


Mmikytak mě napadlo, že jedu příští úterý o Voj. nemocnice na alergologii, Leonty, funguje ještě ta pizzérka jak jsme byli minule??? že bychom si mohli dát obídek! Oniko, Leonty + další pražandy, co Vy na to????


Od středy co dostala Zuzka druhou hexu jsem dost rozlámaná. dva dny kolem 38 teplota, od té doby mezi 37-37,5 - sem tam průjem, prudí jako blázen a v noci se s kňouráním budí každou hodinu - tedy až od půlnoci, kdy já jdu spát... dostane dudl a zase spí. do pusy rve neustále všechno a drhne si dásně, ale zuby ještě nevidíš... jinak nevím co by to bylo. sestřička říkala, že reakce na očkování už by to dnes být neměla... tak nevím.


Oskarka Dneska jsem si konečně na poště vyzvedla balík z Quelle s vánocema pro Vendu, panenka je výtečná, centrum pro rozvoj motoriky taky, ale objednala jsem jí ještě dřevěné puzzle se zvuky zvířátek, jen ty zvuky tam chyběly :-( Hned jsem s tím letěla na poštu a poslala to na reklamaci, tak snad mi v další zásilce pošlou funkční...


Baja3 jakpak se všechny máte? Omlouvám se, že na Vás teď kašlu, pořád si říkám, že se musím za váma stavit. Žiju už více jak měsíc v krabicích s minimem nábytku a pořád se stěhování jen oddaluje a oddaluje...
A do toho pecka a tak jdu za váma, až když mám problém... Snad mě nepošlete pryč a pomůžete...
Před týdnem mi našel dr. v děloze myom 16mm, prý nic moc, pozval si mě za rok... První den mrchy dost krvácím jinak jsem bez problémů, ale bojím se... Nemáte některá podobnou zkušenost?

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 248 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.