Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehled 6.11.

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 6.11.2007

Sonik:Liberec hlasi snih a ja se hlasim jako bezdetna, tchyni se me zzelelo a nechala si uz rano privezt Nelcu, ktera samozrejme mela tendence vyspavat az do 7, prestoze jindy strasi v 6...tak tu v klidu snidam u PC a planuju odpocinkovy den :)


Ad anatomicke anomalie pohlavnich organu drahych polovicek a pojmenovani prislusenstvi: vysla nadherna knizka od Kateriny Janouchove "Jak jsem prisel na svet", Nelca ji dostane k Vanocum a tam ma tatinek kolicek a maminka sterbinku a tatinek ji kolickem zaseje do briska seminko, je to psane moc mile a pritom proberou docela dost, i umele oplodneni a vicercata...Jinak my mame pipinku alias pipi a tatinek a pes ma pindik. U psa to obcas zkouma tak, ze si lehne pod nej a kouka, holt budouci doktorka :) Sranda je, ze dole ve vchode maji papoucha a pani se ji pta, kde je pipi, tak mala ukazuje neomylne do rozkroku...


Léňa Danýsek zase zaperlil předevčírem, čekali jsme na bus a začínalo pršet a Danýsek zděšeně Maminko, začíná pršet, zmokneme! A já na to, že nezmokneme, že stojíme pod střechou. A Danýsek se nedal a říká: Ale když budeme koukat ven, tak nám zmoknou oči:-D


Evi Dnes si máme jít poprvé s Médikem pro oběd a pěkně leje.


Moje výsledky z kultivací : kvasinka a sreptokok. Mám se stavit pro recept:o/////


Petra s Kačkou Jinak jsem byla včera na kontrole. Byla jsem 9+3, prcek měl 26,3mm, krásně se mrskal. Dokonce jsem poznala ručičky a nožičky. Zatím je vše ok. Tedy až na tlak 162/95. Prý jestli se to nezlepší, budu muset do rizikové poradny, ale tam nechci. Nevíte jak ho nějak snížit?


Hanka s Bárou Folíky mám 2 jeden 12 mm, druhý 13mm, sliznice prý je krásně připravená. Ve čtvrtek jdu ještě na kotnrolu, jak folíky rostou a IUI vypadá na pondělí. JUPÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Feketka tak po nějaké době vylézám ze srubu.
Sice jsem se ještě nesmířila s tím, že se mi nedaří otěhotnět ale nějak mi bez vás bylo smutno a taky už mě nebaví jen brečet a pořád dokola si opakovat proč to nejde, když to dřív šlo.
Dnes jsem byla na utz folíků. Jsou tam tři 21 mm, 24 mm a 26 mm a tak jsem dostala Pregnyl (tentokrát jsem ho ani necítila, jindy hrozně štípe). Dr říkal, že to vidí nadějně. No a taky říkal, že jsem měla folíky pokaždé na levé straně a najednou jsou na pravé, tak že to může být dobré znamení, protože prý měl jednu pacientku která taky nemohla otěhotnět a pořád měla folíky na levé straně a pak měla najednou na pravé a hned otěhotněla, takže mi dodal trošičku naděje.Taky jsme se domluvili, že pokud to ani tentokrát nevyjde, tak půjdu příští měsíc hned po MS na hysteroskopii a laparoskopiii.Prý si sice myslí, že to vyšetření dopadne dobře a nic nenajdou ale, že chce mít 100% jistotu.Říkala jsem mu, že pokud se do konce roku nezadaří, tak jsem rozhodnutá jít na IUI, tak mi to schválil a řekl, že to možná ani po té hysteroskopii a laparoskopii nebude potřeba.Mám hrozný strach z té hysteroskopie a laparoskopie, modlím se aby nebyla potřeba.Ale kdyby náhodou napíšete mi některá co to obnáší????


Evi měla pravdu, žádné lehké pošimrání čípku. Hamilton tak, že mi vyhrkly slzy do očí :)). Otevřená jsme na 1 prst a něco, ale ještě dlouhé děložní hrdlo (takže ji prý k pořádnému hmatu chyběl asi 1cm - ještě že tak) :). Na kontrolu ( a pokračování) mám jít zase za týden (ale myslí si, že už budu rozrozená či odrozená), pak by do konce 38tt ráda vyvolala porod - což je do příštího pátku.
EvaK Po Hamiltonovi mě bolí celý podbřišek, poslíčci konečně ustaly (asi se jim nelíbila ta cesta domů, v HK sice prší, ale od Chocně byl na silnici rozježděný sníh).
Podle monitoru má Rozárka mírňounkou tachykardii, což by mohlo svědčit o slabé anémii, ale tím se prý nemám vzrušovat. je zajímavé, že v pátek byl monitor OK.


Bellana Ahoj, jsem doma ... jdu si pročíst přehledy, abych věděla, co je tu nového.


Janina trochu marodime (ja a deti) - kasel + skrabani v krku. v patek mame zacit chodit s Justusem na plavani, tak snad do te doby budem fit (no musim si jeste dojit koupit plavky).


Mandelinka Už nevím, jsem mimo - nechápu¨furt jak stíháte net, ale já jsem každej den dopo i odpoledne pryč, ať už cvičení, plavání, chodíme ven, ke kamarádce apod., mezitím vyřizuju asi miliardu krávovin, vařím a když už bych měla večer chvíli, tak omdlívám, případně je náhodou Mára doma a tak se věnuju jemu... No máme veselo:o)
Jo a prořízly se nám i řezáky - takže se už té srajdě nedivím, páč mě kdyby lezlo najednou 6 zubů, tak bych se z toho taky pos...a:o))))


Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 244 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.