Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehled 11.11.

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 11.11.2007

Léňa Straším od 4:30, kdy se Danýs pročůral:-( Nevím už jaké plíny mu mám dávat. 4+ pročůrá horem a 5 zase gumičkama okolo nožiček. Máme nestandartní dítě:-D
Rychle vás dočtu a půjdu vybírat fotky na fotokalendáře.
Jo a my máme výhodu v tom, že Danýsek je klidné dítě (nakrknout se umí, ale myslím celkově), takže klidně vydrží opravdu celý den stavět Lego a malovat si:-)
Když si chce zakřičet, tak s emě zeptá, jestli jsme venku a jestli může:-DDD Ale pak se klepe celé sídliště;-)


Holky, chápete, proč já s eraduju, že sněží, když Danýs nemá zimní boty??? Takže teď jdeme promáchat ty co má, protože musíme jít stavět sněhuláka (netuším z čeho, je tu asi 2cm sněhu...) a pak vezmeme útokem nevím jaký obchod.


Byla jsme uspávat Danýska a totálně mě rozhodil, začal se vyptávat na dědu (mýho tátu), který už nežije. Ptal se, kde má babička dědu, tak jsme říkala, že umřel, že za ním přece chodíme na hřbitov a on, že neví, jak se děda dostane zpátky za babičkou. Tak říkám, že to už s enedostane a Daný, že určitě ano, třeba autobusem... Říkám, že ne, že je v nebíčku a kouká na nás a Danýsek, jestli je děda Ježíšek. Tak říkám, že ne, ale že se spolu třeba kamarádí. A Danýsek, jestli přiletí s Ježíškem za babičkou... No bulim ještě teď:´-(


CHCEŠ TY SOUDNÉ SESTRY??? Nebo kdokoliv jiný:-)


Romana32 U nás sněží trvale od pátku a dnes silničáři opět zaspali. A to musíme jet pryč:-((.
Omlouvám se, že nereaguji, ale mám 3-denní netový skluz:-)). Nějak jsem stále pryč a učím se Vistami


EviK mám obavu, že moje toužené nedělňátko fakt bude to příštětýdenní :), jestli to v pátek nebudou chtít vyvolat nějakou vysoce nátlakovou metodou :) vzhledme k tomu, že tady je tak 15cm sněhu, tak porod odkládám na jaro :), v tomhle bychom nepřejeli ani přes zdejší kopec :) řeším, že v úterý zkusím s Podholovou domluvit, zda si mě tam už nenechá a nevrhneme se na to rovnou. Představa, že mi opět udělá Hamiltona a já bych měla s kontrakcema jet v tomto počasí do HK mě děsí, u nás 20cm sněhu, silničáři projeli někdy dopoledne. Ať pojedeme do HK, jak pojedeme, tak vždycky musíme překonat nějaký orlický hřeben (které budou hodně špatně sjízdné) :(. Jdu vykoupat Kryštofa, je pěkně unavený, stavěli jsme spolu sněhuláka, koulovali se a nakonec jsme ho učila odhrnovat sníh :)). Byl menší než hrablo :))), ale zvládal to. Příští zimu už bude sám :)


Petru my jsme taky naprosto zasněžený, všude bílo , střešní okna jsou pod návalem :-))) Eli tu lítá jak pometlo, že už jsou Vánoce :-) Můžu říct že je hrozně fajn, když je Eli teď doma, hrajou si tady spolu s hrazdičkou, Martí k ní vzhlíží, je to supr, a docela se těšim až začne chodit, a budou spolu lítat a chodit za ručičky :-))


Feketka Holky, chtěla jsem se zeptat na váš názor o tom vyšetření které mě čeká, když to tento měsíc zase nevyjde.
Myslíte, že je to potřeba?
Kamarádka mi nasadila brouka do hlavy, když mi řekla, že když jsem už 3x otěhotněla, že hysteroskopii a laparoskopii nepotřebuju. Ale naposledy jsem byla těhule v lednu 2006, takže si říkám, že se za tu dobu mohlo hodně změnit.
Taky jsem viděla na výrazu mého dr. že tomu sice moc nevěří, že by něco zjistili ale říkal, že ta možnost tady je, tak chce mít jistotu.
Pořád na to musím myslet, mám z toho hrozný strach.


Bulík Holky, co upadáte do depresí, já vám fakt doporučuju probrat to s psychologem, mně se to osobně nesmírně osvědčilo, nakoplo mě to skoro na třičtvrtě roku do takové nálady, že jsem měla pocit, že těhotná být vůbec nemusím, protože jsem šťastná i bez toho :-) Přitom jsem mluvila s psycholožkou asi jenom hodinu :-) Doporučuju tuhle nadaci Mateřská naděje, přímo se specializují na to, co nás tady trápí. Někde v kontaktech je mail na dr. Konečnou, to je právě ta psycholožka, se kterou jsem mluvila, skvělá paní. Pak jsme si ještě párkrát psaly mailem, opravdu je výborná. Napsala knížku Na cestě za dítětem, tu už jsem tu myslím doporučovala kdekomu :-)


Enko Betka i ja jsme trochu marodily, tak jsem se k PC vubec nedostala. petrsuka je hodna, ale strasne zrava, porad by jen jedla a spala.


Vlašťa U nás nic nového, jen že vybírám autosedačku od 9 kg výš a marně vzpomínám, kdy se to probíralo tady. Vím, že docela nedávno, ale nemůžu dolistovat. Nepamatujete si, jestli to bylo v září, či později. Moc mi teď vaše tipy a rady chybí.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 309 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.